Rapunzel of Sweden

Hej allihopa!

Jag har alltid haft ganska tunt hår och det har inte kunnat bli längre än precis ovanför brösten. Vet inte om det är just mitt hår som inte kan bli längre eller om jag skött det fel.

Men i alla fall så kom jag över en jättebra sida häromdagen som hette StylingGuiden där det inte bara fanns väldigt mycket bra tips på hur man ska ta hand om sitt hår och tips på hur man till exempel får till Hollywood lockar som i filmer hemma utan det fanns en fantastisk guide på olika sätt att med extensions kan få ett långt vackert hår hemma utan att behöva gå till frisör, samt att man kan sätta i det och ta ur det som man vill. Så man behöver inte förlänga sitt hår permanent utan man kan välja från dag till dag – eller i mitt fall använda det när jag ska göra något speciellt eller bara vill vara fin – då jag är i stallet mycket vill jag inte alltid använda extensions.

Efter att ha läst denna rapunzel hairband recension köpte jag den sorten som är anpassad för tunt hår. Den fanns två olika modeller men eftersom mitt hår är tunt ville jag välja den skonsammaste och mest naturliga varianten.

Jag köpte också en ponytail från Rapunzel of Sweden då jag alltid drömt om att kunna ha en lång och vacker hästsvans – denna använder jag till och med ibland i stallet då jag inte ska rida eftersom det inte fungerar så bra att ha hjälmen över.

Mitt hår är mörkblont med lite ljusare slingor i så jag valde färgen Champagne Blonde Balayage B5.3/8.0 på mitt hairband och samma färg på min ponytail.

Är sååå himla nöjd med mitt nya hår!!!