Måndag igen

Posted in Vardag

Redan måndag!
Balder har fått en ganska lugn helg, med tanke på vaccinationen, så jag har bara joggat honom lite lätt, men den här veckan kan vi äntligen komma igång som vanligt igen. Igår filmade vi lite med min pappas drönare, som test för att kolla Balders nerver. Han var något skeptisk till en början med sedan brydde han sig inte ett dugg om att något surrade och cirkulerade över honom. Så till nästa vlogg kan jag klippa in lite andra vinklar än bara från marken!

Annars har jag hängt i Karlstad med Cathrine i helgen och igår var jag väl inte riktigt på topp, om man säger så, hehe. Så den här veckan får gärna bjuda på mycket vila, mycket tid i stallet och till helgen åker jag och Amanda till Göteborg för att besöka GHS, såklart. Men idag är det reality check med jobb hela dagen och ett pass i ridhuset senare i eftermiddag. Hoppas ni får en bra dag!

7 Kommentarer

 1. Lovisa säger:

  Hej! En random fråga, är det på Blaxmo du står? Och finns det möjlighet att lösa ridhuskort på den anläggningen även om man inte står där?

  1. ingridskoog säger:

   Ja det stämmer bra det 🙂 absolut det kan man, vi rider på Karlskoga ridskola som ligger precis intill!

 2. Ellen säger:

  That outfit! Så snygg.

  1. ingridskoog säger:

   Visst är den

 3. Lisa säger:

  Har ni nån plats ledig i stallet som du står i nu eller är det fullt? 🙂

  1. ingridskoog säger:

   Det är fullt hos oss 🙂

 4. Sara säger:

  Kan du inte göra ett inlägg med ”shoppinglista för mässan i Gbg” eller något sånt. Jag behöver lite inspiration och alltid kul att se vad andra ska kika efter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.