Vilotorsdag

Posted in Vardag

För både mig och Balder! Han vaccinerades ju igår, så av naturliga skäl blir det vila idag, även om det kliar i fingrarna att få sitta upp i sadeln, träna och bli bättre! Vi ska skulle hoppa idag egentligen, ju. Vi har fri hoppning sena torsdagskvällar, så det har planerats in i schemat så ofta som det bara går framåt. Istället blev det en promenad för hand, men jag tänker att den också tar oss någonstans på det långa resan. Jag är dessutom lite trött och sliten. Det blev en sen kväll igår och upp tidigt imorse för att hinna äta hotellfrukost (viktigt) och hinna till jobbet i någorlunda tid. Tack även till bästa mamma som agerade chaufför tur o retur till Nypan!

Flytt av bloggen är på g också. Jag vet att det är otroligt segt här och jag kommer själv inte ens in på kommentarerna. Ledsen för det, men jag gör så gott jag kan för att försöka flytta snart så ni åtminstone kan läsa och kommentera i normal hastighet.

Idag har i övrigt varit en väldigt o-händelserik dag. Jag har faktiskt inte gjort någonting, mer än att strosa runt hemma, lyssna på bra musik och äta choklad. Sådana dagar behövs ibland, för det lär bli få av dem sen. Hoppas ni får en mysig kväll!

4 Kommentarer

  1. Tänk på att be om att få ditt arkiv på fil (det går inte att exportera själ, det är borttaget) innan du pekar om ditt domännamn 🙂 Jag gjorde inte det när jag flyttade min blogg, så fick peka tillbaka den till finest igen för att få mitt arkiv..

  2. Sandra säger:

    Hej! Som läsare uppskattar man (i alla fall jag) när en bloggare ger en förklaring till varför de inte uppdaterar lika ofta/knappt alls. Eftersom att vi läsare möjliggör att du kan blogga så känns det alltid tråkigt när man kommer in här och det är tomt :/

  3. Morgane säger:

    Thankyou for your blog post.Really thank you! Awesome.

  4. NORiA säger:

    Thanksso much for the post.Much thanks again. Really Cool.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.