Tisdag

Posted in Okategoriserade

Hm, är inte alls på humör idag… Vet inte om det är vädret eller om jag bara vaknat på fel sida, helt enkelt. Skulle helst av allt gömt mig under täcket hela dagen när klockan ringde i morse, men det är ju bara att kriga sig upp. Dessutom gick det inte speciellt bra att rida igår, så det kanske är därför jag är extra sur idag, hehe. Som tur är ska vi träna för Ola i eftermiddag och få hjälp att hitta tillbaka till det där som var så bra förra veckan. Jag kände verkligen att vi gjorde framsteg på några enstaka dagar och att jag lyckades bibehålla det även på egen hand. Sedan red jag ute i snön två dagar i rad.. vips så hade jag tappat bort allt. Suck. Om vi ser godkända ut under dagens träning klickar jag upp en film till er här senare!

Från och med imorgon blir det några få lugna dagar för Balder, eftersom han ska vaccineras. Den där jäkla vaccinationen kommer ju alltid såå olägligt!? Det spelar ju liksom ingen roll när den än infaller så passar den inte in i schemat. Imorgon eftermiddag åker jag dessutom till Nyköping för att gå på PS of Sweden’s Secret VIP Event. Så spännande! Kommer såklart uppdatera er på plats och om ni vill följa mig mer live är jag väldigt flitig på instagram med storys osv 🙂 ingridskoog heter jag där!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.