Godmorgon fredag

Posted in Okategoriserade

Lugn hemmakväll igår.. in my ass att det blev. Var hemma strax innan midnatt efter att ha flängt runt hela kvällen, så idag har jag lovat mig själv att låsa in mig ensam hemma hela kvällen, eftersom jag både jobbar hela helgen, har morgonfodring i stallet både lördag och söndag och ska ut på lördag kväll.

Balder har gått i ridhuset tre dagar i rad, varav två träningar, så idag måste vi ut en sväng för att skritta eventuell träningsvärk ur musklerna. Han var väldigt duktig igår också och kämpar på så gott han kan, även om han tycker det är lite jobbigt och det tar emot lite här och där. Kroppen börjar bli kortare och han börjar sätta sig mer på bakbenen än tidigare. Bara denna veckas två träningar gav väldigt bra resultat och det ska bli spännande att se hur långt vi kommit om en månad eller två med denna ridning. Jag har bokat in träningar två dagar i rad även nästa vecka, så jag inte hittar på alldeles för mycket konstigheter på egen hand.. 😉

Jag veeeet att bloggen är otroligt seg och jag förstår att man knappt orkar klicka in sig här, framför allt inte till kommentarerna. Jag har valt att lämna finest och kommer inom kort flytta bloggen, då ska allt fungera lika snabbt som vanligt igen! Hoppas ni kan ha lite överséende till dess!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.