Middag på Zao

Posted in Okategoriserade

Godmorgon!

Direkt efter träningen igår tog jag bilen in till Karlstad för middag och träning med min favorittjej! Vi åt på Zao men jag vet inte riktigt vad det vad jag tog. Nudlar och nötkött med rostad lök och massor av grönt. Härlig uppladdning inför ett pass på STC! Dock har jag SÅ ont i kroppen efter att jag spontant löpte en mil här om dagen, så det blev ganska lugn träning för min del. Glömde ju helt bort att jag har ont i ryggen och löparknä, så det får jag bittert ångra nu. Det är hög tid att boka ett besök hos sjukgymnasten så jag får ordning på mina ålderskrämpor, hehe.

Jag sov kvar i Karlstad inatt, åkte hem tidigt imorse och idag jobbar jag på kontoret under förmiddagen och efter lunch tränar jag och Balder igen. Hoppas kunna fortsätta där vi avslutade igår, för då var han riktigt fin och jobbade på bra! I eftermiddag har jag en del ärenden att uträtta och sen blir det en lugn kväll själv hemma i soffan. Skönt! Jag är dålig på att låta tomma luckor i kalendern vara just tomma utan säger istället ja till allt och får minutplanera all min tid. Ikväll ska vara en lugn kväll. Hoppas ni får en fin torsdag!

Det skulle vara bilder på mat här men det går inte ladda upp.. suck.

1 Kommentar

  1. P säger:

    Hej! Va tråkigt med bilderna…
    Det har vart mycket som har krånglat det senaste sen du bytte till finest. Det funkar fortfarande inte att kommentera inläggen via mobilen (har en iPhone 7). Kom in på datorn nu efter några minuters väntan så där funkar det egentligen inte helt rätt heller. Hoppas det går att lösa. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.