En ledig lördag

Posted in Vardag

Men åh, så härligt med en helt ledig lördag. Jag struntade i att ställa klockan och vaknade först strax innan elva. Dock långt ifrån utvilad trots många timmars sömn… har googlat lite (hehe, specialist på att självdiagnostisera) och funderar på om jag kanske har problem med sköldkörteln(?). Dessutom har jag ju varit mer eller mindre förkyld i snart ett år och trots otaliga besök på vårdcentralen hittar de inget fel. Det är väl det enda jag kan komma på att de inte kollat upp. Får slå en signal igen på måndag. Annars mår jag faktiskt bra! Jag börjar komma ikapp mentalt och lägger sakta allt som hänt bakom mig. Det spelar ju, trots allt, ingen roll hur mycket jag än tänker på det så kan jag ju ändå inte påverka det som redan har hänt.

Min lediga dag har naturligtvis spenderats i stallet. Balder tappade en sko under gårdagens ridpass, men är som tur är inte alls ömfotad, så jag kan genomföra ett vanligt pass i ridhuset ändå. Hoppas kunna få ut hovis på måndag så vi får dit den där dojjan och fästa de två som sitter löst bak. Suck. Traven var helt okej idag, men galoppen är klurig alltså. Jag ooorkar inte sitta tillbaka och få ihop honom där, så känslan blir lite tung och kantig. Vi får traggla på! Som tur är dröjer det ju lite till innan tävlingssäsongen drar igång, men jag börjar känna mig lite lätt stressad. Egentligen tänkte jag hänga kvar i stallet ett par timmar extra för att putsa och städa, meeen jag var tydligen otroligt långsam idag och hade planerat in fika med Amanda under eftermiddagen, så städningen får vänta till imorgon. Tanken är att kliva upp lite tidigare än idag och få allt gjort på förmiddagen. Vi får la se hur det går. Jag menar, det är ju ändå söndag.

Nu ska jag krypa ned under täcker och påbörja någon ny serie. Lite ensamt, men jag börjar vänja mig vid att vara själv jämt också. Imorgon flyttar Cathrine in hos mig en vecka framåt. Det blir mysigt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.