Första dagarna i Sydney

Posted in Okategoriserade

Godmorgon! Eller kväll är det ju hemma hos er. Här är klockan strax efter fem på morgonen och vi är på väg mot flygplatsen och Byron Bay! De första dagrarna har spenderats i Sydney och här har jag ju varit mycket förut, så det har mest varit strandhäng, träning, massor av god mat, några små roadtrips och lite drinkar. Men nu äntligen bär det av mot nya äventyr. Första stoppet är alltså Byron Bay där vi landar om ett par timmar och typiskt nog ska det regna idag, så vi tänkte ta en snabbkurs i surfing, hehe. Är lite nojig för hajar, men förhoppningsvis går det bra! Vi ska bara vara där två dagar, tror jag, sedan åker vi till Noosa och där ska vi göra skydiving och paddla kajak med delfiner. Bland annat. Åh herregud, så roligt!!

Bjuder på lite bilder från våra första dagar här. Jag är lite ”trött” på Sydney så det har tyvärr inte blivit så mycket bilder, men östkusten har jag aldrig gjort och det ska ju vara helt fantastiskt. Har ju ändå hängt i Sydney i totalt nästan två månader så det känns som om jag sett det mesta redan. Nu hoppas jag på bra bildflow till både insta och blogg under resten av resan. Glöm inte heller att följa mina storys på insta @ingridskoog.

4 Kommentarer

  1. Härligt att höra från dig! Ser underbart ut.

  2. Linnea säger:

    Åh Byron Bay, så sjukt härligt ställe 🙂

  3. Cornelia säger:

    Åh vad härligt det ser ut!

  4. Tora säger:

    Hur kommer du uppdatera bloggen under resan? Kommer det vara sporadiska inlägg som detta eller kommer du uppdatera tätare/glesare? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.