SEMESTER

Posted in Okategoriserade

Godmorgon kompisar!

Idag bär det av till Australien!! Helt jäkla underbart med lite semester efter en omtumlande höst. Att jag dessutom får spendera min semester med världens bästa vänner gör ju inte direkt saken sämre. Sex tjejer blir vi som reser tillsammans och det ska blir SÅ kul! Världens bästa mamma sköter om stallsysslorna och Mariana rider Balder medan jag är borta. Skönt och tryggt! Men jag kommer allt sakna honom lite där borta… min fina kille!

Vi har en liten bit kvar innan vi är framme på Arlanda, jag och Julia, och där möter vi upp Cathrine för vår första flight till Dubai. Nästa går direkt till Syndey, sedan möter Ellen, Jennifer och Sandra upp oss på flygplatsen. Vi ska hänga i Sydney ett par dagar först med boende boka precis vid Bondi Beach. Så härligt att komma tillbaka dit igen! Sedan reser vi östkusten i sexton dagar (Whitsundays, Frazer, Cairns mm) innan vi åker tillbaka till Sydney igen och avslutar resan där.

Jag tar inte med mig något annat än bloggen dit, sen den kommer uppdateras med mycket fina bilder till er i höstrusket. Hörde att det var 30 grader i Sydney igår!! Ni kan såklart också följa mig på min insta @ingridskoog. Jag är väldigt aktiv med storys där!

7 Kommentarer

 1. johanna säger:

  åh jag hoppas du får en helt fantastisk semester ingrid! Ta dig tiden och njut av ledigheten! 🙂

 2. Låter helt underbart! Ser fram emot updates 🙂

 3. Beatrice säger:

  Åååhhh så avis, vill också ha värme och ljus. Njut ordentligt!

 4. Malin säger:

  Vet inte om jag kommer gå in på din blogg nu när du är borta, orkar ju inte se alla underbara bilder och bli sådär jobbigt avundsjuk! Nä skoja bara! Ha nu en toppensemester, det är du sååå värd!!!

 5. Freja säger:

  Riktigt 30 är det inte tyvärr 🙁 men typ 22-25! Och inte varit strålande sol heller på länge haha. MEN, snälla uppdatera allt om er resa! Bor själv i bondi och ska göra East coast i februari och skulle verkligen uppskatta tips

 6. Amanda säger:

  Ha en härlig semester & ladda upp inför nästa säsong 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.