Bästa Balder

Posted in Okategoriserade

Men jisses vad underbart med sovmorgon. Jag vaknade först vid lunch och känner mig för en gångs skull lite utvilad. De senaste månaden har jag bara sovit fyra timmar ish per natt så jag är helt slut. Kan verkligen inte sova om kvällarna och jag vet inte varför. Så det var skönt att ta ikapp lite. Förhoppningsvis blir jag helt återställd efter tre veckor i Australien med masssssor av beachhäng.

Lite panik fick jag ändå över att vakna så sent, så jag och mamma bestämde oss för att ses i stallet direkt. Tänkte egentligen skritta ut på grund av min onda rygg, men blev så ridsugen så jag tassade in i ridhuset ändå. Och tur var väl det för åh så fin han var idag! Bra känsla i traven, men lite långsam emellanåt, fast det går ändå åt rätt håll för varje dag som går. Nu får jag snabbare upp honom i fronten och får igång bakbenen mer. Attans vad svårt det är! Galoppen är vår svårare gångart, så jag valde att mest rida längs spåret istället för på volt, för att hitta bjudningen, men forma honom antingen inåt eller utåt. Blir han för rak ränner han iväg och jag tappar honom snabbt. Sedan gick jag in på volt för att börja känna mer på samlingen, när flytet framåt fanns mer naturligt. Samlingen blir fortfarande lite väl långsam och han tappar takten, men några språng då och då blev riktigt bra och mer mot piruettgalopp. Mycket klapp och beröm idag! Är så himla glad för honom och nu äntligen börjar vi hitta varandra bättre.

Nu ska jag pallra mig upp ur sängen och röra mig mot mina favorittjejer. Vi ska ta ett par drinkar och kanske, kanske orkar jag följa med ut senare. Jag är ju ändå helt ledig imorgon också utan en enda tid att passa! Kram till er och tack för att ni hänger kvar här trots min oregelbundna uppdatering.

6 Kommentarer

 1. Louise säger:

  Ett tips för sömnen är att ligga på spikmatta ca 30 min innan du ska sova 🙂

  1. ingridskoog säger:

   Ska testa! 🙂

 2. Mariella Petrovic säger:

  Kolla inte på mobilen/datorn/tv:n innan du ska sova! Alla skärmar avger ett blått ljus som gör det svårt för hjärnan att koppla ner. På många mobiler finns en inställning som tar bort det blå ljuset, tror det finns någon app för det annars. 🙂

  1. ingridskoog säger:

   Hade den inställningen innan jag uppdaterade telefonen, där på snabbinställningar men nu hittar jag den inte längre 🙁

   1. Ida säger:

    Den finns kvar under snabbinställningar. Nu minns jag inte exakt, men har för mig att man fick trycka på grejen som ändrar ljusstyrka

    1. ingridskoog säger:

     Ska testa! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.