Nöjd

Posted in Vardag

Okej, jag bara måste få tjata lite om min nya bil en sista gång… 😉 G A L E T nöjd. Nog för att jag gillade min förra också, men att kunna köpa denna har varit ett mål för mig. Så rolig att köra och så snygg. Jag kommer på riktigt sakna den när jag åker till Australien. På tal om det är det bara 6(!!) dagar kvar tills jag sticker. Livet känns lite bättre igen och det är viktigt att investera i sig själv och unna sig saker. Kanske inte just materiellt, men upplevelser, göra saker man mår bra av och att omge sig av rätt människor. Även om bilen gör att jag svävar på små moln just nu, också. Hehe.

Balder fick vinterdojjor på tassarna i förmiddags. Skönt att slippa slira runt ute på vägarna, livrädd för att han ska halka. Jag valde både sulor och brodd runt om. Nu är jag hemma på sen lunch en sväng och alldeles strax jag ska vidare till gymmet innan stallet. Tänkte trimma i ridhuset idag när det ändå är så kallt och ruskigt ute.

Vi går. Lite trögstartat.. ni vet ibland känner man bara HUR ska jag lösa detta..???? Men mot slutet blev han riktigt fin! Så fort jag kommer på att jag måste sitta tillbaka och lägga om vaderna blir det en helt annan stuns och mjukhet i honom. Ska försöka ordna lite filmklipp på oss här innan jag åker. Det var ju längsedan ni såg oss nu!

9 Kommentarer

 1. Vore så kul med några filmklipp!

 2. Sofie säger:

  Fast dieselbil kanske inte är det bästa att köpa just nu?

 3. Anna säger:

  Får man fråga vem av er som gjorde slut? (a)

 4. Malin säger:

  Hej Ingrid, jag skulle gärna att du i ett inlägg berättar lite kring din konsumtion och dina livsval. Hur ser du till vårt ansvar att vårda planeten. Du kan ju klicka i varenda box för saker som man inte bör göra.. 😉 Kanske är det så att du iaf äter lite mindre kött, men annars flyger du gärna och långt, kör bil även för korta sträckor, köper många produkter för att de ”glittrar” osv. Plus att du mer eller mindre jobbar alltid och har flertalet gånger nuddat vid väggen eller varit inne i den. Du är ändå en förebild för många och du är ung och smart, så jag är uppriktigt nyfiken på hur du tänker kring klimat och vårt personliga ansvar?

 5. Malin säger:

  Är det verkligen roligt att blogga så här sällan/oregelbundet?

  1. Camilla Engström säger:

   Undrar också. :/

  2. Daniela säger:

   Tror du det är roligt att gå igenom ett breakup efter 6 år tillsammans?

 6. Rebecka säger:

  Lyssna inte på det som kritiserar dig för att du inte bloggar. Jag förstår helt och fullt. Ta hand om dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.