Full fart

Posted in Vardag

Onsdag och solen skiner! ☀
Typiskt nog har Balder vilodag och jag ska göra massor av andra saker. Det är ju precis en så här fin höstdag man bara vill vara i stallet och rida! Men jag får hålla mig tills imorgon… Istället ska jag till sjukhuset för undersökning inför min operation, sedan tänkte jag stanna till på Örebro Ridsport på vägen hem för att spana in en ny jacka. Jag kastade ju min igår, vilket kanske var lite dumt, så nu behöver jag en ny. Om jag får med mig någon hem får ni såklart se den här sen. Sedan ska jag hem till mormor och morfar för att fira deras 65-åriga bröllopsdag med smörgåstårta och tårta. Världens bästa människor! Och där efter tänkte jag hinna till stallet väldigt snabbt för att mocka och spola Balders ben. Klockan 18 anordnar klubben föreläsning med Johanna Lassnack från Ryttarinspiration och jag ska såklart dit. Alla tillfällen att inspireras ska utnyttjas!

Hoppas ni får en härlig dag!

 

9 Kommentarer

 1. Amanda säger:

  Vad ska du opereras för?

  1. ingridskoog säger:

   Ganglion i handleden 🙁

 2. Manda Stillnert säger:

  Härligt med människor som hängt ihop så länge<3

 3. Julia säger:

  Operation?? Hoppas att det inte är något allvarligt <3

  1. ingridskoog säger:

   Nejdå, bara en knöl i handleden <3

 4. Elin säger:

  Oj operation? Hoppas det inte är något allvarligt!

  1. ingridskoog säger:

   Nejdå, jag ska bara ta bort en knöl i handleden 🙂

 5. Amanda säger:

  Hej Ingrid. Hur kommer man i kontakt med dig för annons/samarbete via din blogg? Finns inget under fliken ”kontakt”.

  1. ingridskoog säger:

   Hej! Det går bra att maila mig via ingridmariaskoog@live.se 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.