Det går bra nu

Posted in Vardag

Oturen fortsätter… Mycket ska man vara med om. Som en vän sa till mig ”fan det känns som om du varit med om allt”. Jag håller med. Vi var i Ullared igår med Effektpartner på vår årliga inköpsresa av… pennor, hehe. Allt väl tills vi skulle hemåt och får motorhaveri mitt i skogen precis utanför Smålandsstenar. Bara 30 mil hemifrån. Vad är oddsen!? Vi fick bärgas till Värnamo och ta en hyrbil därifrån, så hemkomsten blev något senare än planerat. Sedan har allt annat fortsatt i samma anda. Åt helskotta alltså ( 🙂 ).

Idag har vi iallafall varit iväg och tränat för Emilie, vilket gick bra. Mer om det om en liten stund! Film utlovas också som kompensation för min frånvaro.

3 Kommentarer

 1. Julia säger:

  Usch, som någon som är uppväxt i Smålandsstenar så avundas jag inte alls att bli stående med motorstopp där 😉

 2. Linda säger:

  Nä men hej i efterhand säger jag som bor i Värnamo och läser din blogg varje dag 🙂

  1. ingridskoog säger:

   Hej hej! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.