När allt som kan gå fel går fel

Posted in Vardag

Vilken skitmåndag.

Ber om ursäkt på förhand för så mycket negativitet… haha. Men allt som kan gå fel i mitt liv atm går fel. Försov mig till jobbet imorse. Började min eftermiddag på gymmet, var tanken, men väl där inser jag att jag glömt byxor så jag åkte lite smått sur vidare mot stallet för att klippa Balder istället. Klar ett par timmar senare, men lite fläckig då jag inte får ta längst upp på halsen eller under magen. Duktig men… lite suck på det. Sedan red jag och Linn ut. Eller vi var nog mer i luften än på marken jag och Balder, och det hela avslutades med att mister B sprang(!) på bakbenen ned för en väldigt brant backe och ur det gjorde karatesparkar med frambenen, tog sats och hoppade framåt, för att sedan upprepa samma procedur igen. Ungefär fem gånger i rad. Ni vet när man åker karusell och skriker helt obehindrat i de branta nedförsbackarna..? Ungefär så ekade det i skogen. Måste sett väldigt roligt ut. Jag gick de sista fyra kilometrarna hem i ridstövlar. Väl hemma (tack och lov vid liv) tänkte jag kolla på serier på min iPad, men nää, då är den trasig och går inte längre att använda. Skjut mig 🙂

Åt iallafall en god pizza i lördags!

6 Kommentarer

 1. A säger:

  Ojj ja det var kanske lite väl friska vindar för uteritt idag 😉 men ni överlevde ju! Bra jobbat!

 2. Emma säger:

  Ibland måste man få häva ur sig, när allt känns skit! Du är verkligen inte negativ eller gnällig 🙂
  Hoppas morgondagen blir bättre, kram!

 3. Trälig dag…Men dendär Pizzan ser verkligen så himla god ut! Skulle vilja testa 🙂

 4. Rebecca säger:

  Haha, bus-Balder!

 5. A säger:

  Så härligt att du ändå bjuder på din ”skitdag” haha! Det där att hästen ska hoppa till eller bralla i brant nedför är min värsta mardröm. *Hoppas det aldrig händer* hehe..

 6. Manda Stillnert säger:

  De är läskigt när de får för sig i saker i nedförs backe 😮

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.