Upp i sadeln igen

Posted in Vardag

Gårdagens oplanerade vilodag kompenserades med ett bra pass idag! Även om händerna pulserar av smärta och är helt infekterade idag. Men de läker ju… Det gör dock inte ridstövlarna. Jaaa, jag är fortfarande upprörd över gårdagen. Så fruktansvärt onödigt och oansvarigt. Hur som helst, Balder klarade sig helt oskadd och det är huvudsaken. Jag jobbade vidare med lösgörande och att han ska spåra, vilket jag tycker är lite klurigt. Han skjuter gärna ut bogarna och sladdar iväg med rumpan, så jag måste lära mig att känna varje steg och vart han sätter varje hov. Så svårt! Jag rider fortsatt mycket skolor på volt och växlar mellan öppna, direkt till sluta och direkt till öppna igen. Han blir mjuk och fin i sidorna av det och kvick på hjälperna. Mycket ”tråkigt” jobb men väldigt viktigt, både nu och för framtiden. När jag kommer över tröskeln blir han så otroligt fin, mjuk och maffig. När solen ligger på kikar jag gärna på skuggan som blir i marken… även om den blir ganska utdragen får man ett litet hum om formen. Och av min skugg-bedömning var han väldigt fin idag, hehe. Det ska bli så spännande att fortsätta jobba med Balder och se var vinterns träning ger för resultat i vår! Som Heléne sa: ”Du hade tur som fick köpa den här hästen!”. Jag håller fullständigt med 🙂

1 Kommentar

  1. Mammanupp säger:

    Fina Balder

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.