21 Kommentarer

 1. Gunilla säger:

  Snygg hästtransport!

  1. ingridskoog säger:

   Eller hur!! Tack för lånet 🙂

 2. Maria säger:

  Tänkte precis fråga om du köpt ny transport… men har du inte spån i transporten?
  Kul med video annars, skulle dock gärna se mer ridning och mindre pyssel och sånt runtomkring 🙂

  1. ingridskoog säger:

   Nej jag lånar transport och ja, jag har spån i den 🙂

 3. Linnea säger:

  Han verkar vara en supertrevlig häst!

 4. Sofia säger:

  Blir alldeles nervös av att se dig lasta in honom på höger sida. Om ni kommer nära vägkanten (med eller utan dike) är sannolikheten såååå mycket större för att släpet ger vika neråt utåt och i värsta fall välter.
  Lasta för fasiken ensamma hästar på vänstersidan och om man kör två, den tyngsta till vänster. Det är tillräckligt farligt att vara ute på vägarna med hästtransport som det redan är…

  1. Nike säger:

   Tänkte fråga om samma sak – har alltid blivit lärd att ensam häst ska stå in mot mitten av vägen pga tyngdpunkten, och är de två st ska den tyngsta vara inåt 🙂 hur tänker du?

  2. Malin säger:

   Jag har alltid resonerat så, men har de senaste åren hört motiveringen att det är bättre att ha hästen till höger för att de ska få minskat ”trafikbrus” och att man ska i vilket fall som inte ge sig ut i vägkanter med transporter så därför är vältteorin inte befogad. jag håller mig dock fortfarande till att lasta på vänster=P

   1. sanna säger:

    Tyvärr så kan det ju hända situationer i trafiken som gör att man måste ut mot kanten. Man kan tyvärr aldrig vara säker på att människor håller sig på sin sida av vägen när man får möte 🙁 Jag tror att då transporten är så liten gör det nog varken till eller från med brus från trafiken vilken sida hästen står på. Men det är mina tankar 🙂 Alla får självklart tycka olika 🙂

  3. Julia säger:

   Den här diskussion var uppe i ett forum på Facebook för ett tag sedan och där resonerade många som så att om olyckan tyvärr skulle vara framme (vält släp i detta fall) och hästen då stod på höger sida så hade den inte en mellanvägg att rasa igenom eller bli hängande över utan då bara ytterväggen den la sig mot. Dessutom med hästen på höger sida minskar man ju risken för skador om det skulle komma en bil och köra in i sidan på släpen. Jag vet inte vad som är rätt eller fel och Ingrid vet alldeles säkert vad hon gör. Men jag lastar också på vänster sida när det bara finns en häst i transporten, just för att jag har fått lära mig att släpet kan välta.

  4. Anne säger:

   Kan ju bero på hästen också.
   Jag lastar alltid på vänster sida men ena hästen ska stå på höger har den bestämt sej om. Så då blir det så.

 5. Patricia säger:

  Fina ni är!!

 6. Klara säger:

  Några mer träningar för Emelie inbokat? Tror ni kommer få rida lite framåt igen då 🙂 kommer bli SÅ fin när ni kär känna varandra 😀

  1. ingridskoog säger:

   12 oktober 🙂 Tack!

 7. Åsa säger:

  Ska bli så roligt att följa er resa tillsammans 🙂 Med tanke på att ni bara känt varandra en väldigt kort tid så tycker jag att ni är jättefina tillsammans och det ser väldigt mjukt och fint ut när ni jobbar i hop 🙂

 8. Tove säger:

  Vad använder du för videoredigeringprogram? 🙂

 9. Manda Stillnert säger:

  Han ser så himla mysig och snäll ut 🙂 rokigt med v.logg från träning!

 10. Isabelle säger:

  Ååååå älskar såna här ”lagom” vloggar! Du och Balder är så fina ihop!
  Det kliar så i mina hästfingrar när jag tittar på det här klippet, allt ifrån att köpa nya prylar till att mocka, göra i ordning mat och lasta hästen för att åka och träna. Längtar så tillbaka till för ett par år sedan när jag fortfarande bodde i Karlstad och hade egen häst <3
  Tack för att vi får följa med i ditt hästliv 🙂

 11. Elin säger:

  Mer vloggar!!!!!! ;-D Vi behöver fler häst-vloggare på youtube tycker jag, bästa som finns är ju långa stallvloggar till frukosten!

 12. Ann säger:

  Vad använder du för program för att redigera dina filmer?

  1. ingridskoog säger:

   iMovie 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.