Tisdag och träning

Posted in Vardag

Härligt att få sitta upp i sadeln på Balder igen efter gårdagens vila. Han är ju så himla rolig att rida! Det är få hästar jag fått en så pampig känsla på. Okej, min vän och bloggkollega Linas Lazzie då, men annars är Balder helt klart en av de roligaste hästar jag suttit på! Vi åker som sagt iväg på träning ikväll och ni ska få hänga med oss. Vi kommer hem sent så jag hinner nog inte klart med vloggen idag, men senast imorgon. Glöm inte att följa min kanal på YouTube så får ni notiser så fort jag publicerar något nytt!

Igår kikade jag även över de tävlingar som är kvar av säsongen 2017. Jag har ju inte ett dugg bråttom, men det finns bara några få tävlingar för oss kvar att åka på och det vore roligt att sätta det sista kvalet och kunna träna mot MSV B under vintern. Dessutom är det ju kul att åka nu när vi ändå är lite på topp… 😉 Hittills är jag anmäld till: Kristinehamn 8/10 MSV C:1, Gyttorp 14/10 MSV C:2 och Karlskoga 4/11 MSV C:1.

En helt annan fråga till er! Upplever ni mina bilder/header som suddig eller pixlig? Tacksam för svar.

12 Kommentarer

 1. Camilla säger:

  Hoppas ni får en rolig träning!
  ang headern så ja – för mig är den lite blurrig.

 2. Elin säger:

  När jag läser på datorn (stora bilder) så ser alla bilder suddiga/ur fokus ut. När jag däremot läser på mobilen ser jag inte alls samma problem 🙂

 3. Linnea säger:

  Har tänkt på att headern känns suddigare jämfört med tidigare. Bilderna har jag inte tänkt på.. 🙂

 4. Lovisa säger:

  Nu när du nämner det så har headern blivit suddigare än tidigare, bilderna har jag inte tänkt på =)

 5. Manda Stillnert säger:

  Ja header bilden är suddigare än tidigare.
  Spännande med planerade tävlingar 😀

 6. Från mobilen så ser bilderna ok ut

 7. Ida säger:

  Inte pixlig, men lite suddig däremot (använder en macbook 13″ om det är av betydelse)

 8. Julia säger:

  Roligt med vlogg! Ser fram emot det 🙂 Headern kanske är lite suddig nu när du säger det, men bilderna i inlägget är alltid skarpa för mig (på en macbook air med chrome som webbläsare).

 9. Rebecca säger:

  För mig ser bilderna bra ut, men jag läser på mobilen 🙂

 10. Petra säger:

  Det bra ut, men läser på mobil eller iPad.

 11. Tessan säger:

  På mobilen ser det aldrig suddigt ut för mig 🙂

 12. Ellinor säger:

  Hejsan
  Kul att passa på och tävla, man vet aldrig när det vänder ju och som du säger, kul att fokusera på en annan nivå när vintern kommer. <3
  Sen Headern har jag uppfattat som pixlig sedan du bytte till denna porta.

  Mvh Ellinor

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.