En bra dag

Posted in Vardag

Härligt med en lugn måndag! Fast jag kunde inte hålla mig från att åka till stallet en sväng på kvällskvisten ändå. Bara tanken att Balder skulle stå helt oborstad med ospolade ben… nä. Jag bor ju bara 3 min med bil från stallet, så jag är ju där på nolltid ändå. Att jag sedan ”råkade” stanna där en hel timme är ju en helt annan femma. Ooops! Det blev knappt någon shopping heller. Men god mat och fika! Tänkte att ähh, nu jäklar ska jag handla, och typiskt nog hittar man ju absolut ingenting när man väl vill det. Det blev lite basic myskläder bara. Schyrre mot plånboken, åtminstone. Men bara för att mitt begär inte stillades idag surfar jag runt på massor av olika sidor och letar grejer. Vill ha någon ny outfit till Balder, bara för att fira hästköpet. Det är först nu jag kan ta in att jag faktiskt köpt en ny häst! Sätter mig aldrig i sitsen att råka köpa en ny häst innan jag sålt den andra igen (klump i magen och stress deluxe). Fast det sa jag ju ioförsig sist också och vips så hade jag tre hästar. Hehe. Vet ni någon snygg outfit som ni tror vi skulle vara snygga i? Tipsa!!

Imorgon åker vi iväg på träning för Heléne igen. Kul! Det var ett tag sedan jag vloggade nu pga för mycket i huvudet, men nu känner jag mig i form för det igen. Så ni får helt enkelt följa med på morgondagens äventyr, lära känna Balder mer och se oss mer i rörligt material! Titta vilka mysiga bilder jag hittade på mina hjärtan. Balder snor gräs ur Ems mun under en promenad på Hagfors meeting i somras. ♡ Ems mår föresten bra! Jag har kontakt med hans nya ägare dagligen och får updates via snap. Det gör lite ont i hjärtat att se honom i en helt annan miljö och inse att han inte är min längre, men jag säger det igen, ett bättre hem till honom kunde jag inte hitta!

6 Kommentarer

 1. Matilda säger:

  Har massor med märkes schabrak på lager ifall du är intresserad

  1. ingridskoog säger:

   Modeller? Färger? 😀

   1. Matilda säger:

    Eskardon platinum marinblått, mias marinblått men brons kant, Schokemöhle, anky mm 🙂 Vissa är nya och vissa är använda någon enstaka gång 🙂 skicka ett sms till 0702740533 om du vill ha bilder!

 2. Rebecca säger:

  Åh, ser fram emot en vlogg! :))

 3. Louise säger:

  Haha det är alltid så för mig också när det gäller shopping. När jag går in för att shoppa massor hittar jag aldrig ngt

 4. Sofia säger:

  Något av equitos sett med Bronz detaljer!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.