Äntligen min tur

Posted in Tävling, Vardag

En seger satt verkligen fint som avslut på en jobbig vecka! Jag hade en bra känsla genom programmet och faktiskt inga större missar, men lite ”av och på” i kontakten. Jag får honom inte riktigt helt lösgjord och mellan hand och skänkel, vilket gör att jag tappar samlingen och att han faller isär. Men härligt med fina procent, vinst och ändå känslan av att det finns så mycket mer att hämta och bli bättre på! Vi fick dessutom 7 på gångarter, 7 på ryttaren och 8 på korrektheten. Är lite sugen på ännu en tävling i början av Oktober, men vi får se! Vore ju kul att ha kvalen satta till MSV B och kunna träna för det under hela vintersäsongen.

Skönt med en kort dag när tävlingen är precis intill stallet. Jag rider fram på vår egen ridbana (skönt att slippa trängsel och kunna hålla fokus på sig själv) sedan är det bara att skritta upp till ridhuset.

Jag kör på fem knoppar. Snyggt och smidigt. Visst är han biffig? Mamma kallar honom för Bullmastiffen… Haha.

12 Kommentarer

 1. Sanna säger:

  Åh vad roligt, stort grattis! 🙂

 2. Carolina säger:

  grattis vad roligt:)

 3. Christa Ajris säger:

  Grattis!! Vilka fina poäng. 🙂

  capriole.blogg.se – vuxen nybörjarryttare

 4. Åsa säger:

  Grattis! ❤️

 5. Tyra säger:

  Å grattis så glad för dig. En sak bara som skrämde mig och stör mig lite ha inte grimman så långt ned det kan gå riktigt illa om något händer och det är inte så snyggt hehe

  1. ingridskoog säger:

   Jag spände upp den för att komma åt alla strån i nacken när jag knoppade 🙂

 6. Karolina säger:

  Grattis! Där satt den!

 7. Elin säger:

  Grattis Ingrid! Vad roligt!

 8. Rebecca säger:

  Det var du värd!!! GRATTIS!!!!k

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.