Hästbytardag

Posted in Vardag

Såå synd att jag inte har några bilder från idag! 🙁 Jag och Eve i stallet bytte hästar med varandra. Hon tog Ems och jag hennes fina Donna. Det är ju så himla nyttigt att sitta på andra hästar med jämna mellanrum, dels för att det är bra för ryttarkänslan men också för att få erfarenhet och perspektiv.

Jag blev verkligen förälskad i Donna! Superhärlig, mjuk och med massor av energi. Det kändes som om jag passade väldigt bra på den typen av häst. Lite mindre och lite lättare för mig att rida. Men också väldigt känslig, vilket också är svårt på ett helt annat sätt. Eve skötte Ems snyggt dessutom! Han är mycket häst att rida och kräver en stabil sits och hand. Jag är väldigt imponerad av hur hon red honom redan från start och inte minst när vi bytte tillbaka och jag satt upp på Ems igen. Jättefin känsla. Stadig, ihop och framåt! Jag blev så glad att jag frågade om hon inte kunde rida imorgon också. Så vi kör på hästbyte då igen. Perfekt när man kan hjälpas åt!

DSC_1735
DSC_1720

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.