Fick tummen ur

Posted in Vardag

Yeyy, första laserbehandlingen på min fula cover up av en annan ful tatuering är gjord. Många frågar mig om det gjorde ont, eftersom jag fått höra så många gånger att det ska vara fruktansvärt. Ta kanske smärtan att göra tatueringen x 5. Kan liknas med att bli fimpad av en cigarett (vilket säkert har hänt de flesta x antal gånger på krogen) fast typ hundra gånger i rad väldigt snabbt. Jag tyckte det gjorde väldigt ont över senorna och längst ned på handleden, medan det knappt kändes på andra ställen. Helt klart överkomlig smärta ändå! Så nöjd att jag äntligen tagit tag i detta. Nästa behandling blir om fyra veckor och det ska bli spännande att se hur mycket färg som försvunnit till dess. Note to myself hädanefter: Tänk först, tatuera sen! Jag gör min borttagning hos Mandy på Headbanger Tattoo i Karlskoga och ni ska såklart få följa resultatet. IMG_5256

Lite blodigt och svullet ännu. Roligt vetande är att det luktar bränt kött, hehe.Snapseed

Ännu en lång arbetsdag avslutades i stallet. Hur varm i hjärtat blir man inte av denna wiev? Så mysigt och bara vi två helt ensamma ute. Vi skrittade ut i skogen idag, klättrade i backar och vadade genom lera. Det var visst kladdigare än vad jag trodde. Tur man har världens bästa häst som går genom allt. Imorgon ska vi skritta ut i vanlig ordning och sedan jogga på ridbanan, när jag har ett par lediga timmar mitt på dagen. Det ser jag fran emot.

5 Kommentarer

 1. Frida säger:

  Hej Ingrid! Jag har en liten fråga till dig 🙂 du rider ju med träns från PsofSweden, hur gör du när du tävlar? Det är ju inte tillåtet med vaggorna i tyglar och sidostycken, har du klippt bort dom eller byter du ut sidostyckena och tyglarna just inför tävling, eller tävlar du helt enkelt med ett annat träns? Jag funderar nämligen på att köpa ett träns från PS men vet inte hur jag ska tänka under tävling.. tack för en fin blogg! 🙂

  1. ingridskoog säger:

   Hej! Jag har klippt bort mina vaggor och rider alltså aldrig med dem. Nu mera har ju PS avtagbara vaggor så man kan välja och behöver alltså inte klippa bort dem. Där emot är Ems känslig för sådana förändringar så jag skulle nog inte kunna rida med vaggor hemma och bara vips ta bort dem inför tävling. Men jag älskar PS träns och använder inget annat på Ems. Tack för att du läser 🙂

 2. Sanna säger:

  Åh vad läskigt! Jag har varit så sugen på att tatuera mig flera gånger, men har alltid fegat ur pga rädsla att jag skulle ångra mig. 😛

 3. Sara säger:

  Tyvärr så vrider de upp styrkan på lasern för varje gång och det gör ondare och ondare. De senaste gångerna har jag fått ett 10×10 cm blåmärke under och att det blöder en hel del. Men det är fortfarande värt det 🙂

  1. ingridskoog säger:

   Haha fyyy. Dock sa hon som lasrade mig att hon drog på ganska rejält redan första gången, men då vet jag vad jag har att vänta mig! Hur många gånger har du gjort? 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.