Onsdagsmorgon

Posted in Vardag

Tur man jobbar inomhus… Annat var det i söndags morse när jag skulle iväg på morgonen. Det hade tydligen inte regnat så mycket på 300 år och typ hela Karlskoga var översvämmat. ”Jäklar, vad mycket vatten”, tänkte jag och åkte långsamt genom ”vattenpölen” som var djupare än vad jag först trodde. Naturligtvis klarade inte bilen det. Ett dyrt misstag som kostat mig hittills totalt 5tusen spänn. Så kan det gå! Ganska typiskt mig och min tur också.

IMG_5069 IMG_5077

Jag och mamma hängde på Mall of Scandinavia en hel dag, när vi ändå skulle hämta hem Ellen. Jag fick med mig en del nya mys- och träningkläder hem. Samt hudvård från Clarins.IMG_5020

Ems har promenerats, longerats och gått ute i skogen. Och fått sin box nymålad och höstfin. Nu är det dags att sätta fart på oss igen!

IMG_4991

IMG_5092IMG_4957

IMG_4953

1 Kommentar

  1. MalinKalin säger:

    Shit vad mkt vatten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.