Vips…

Posted in Okategoriserade

…så var det redan tisdag.

Jätteledsen för min frånvaro, men jag har haft de värsta tänkbara dagarna hittills i mitt liv. Allt har liksom stått stilla och jag har inte haft energi till något annat än att ta mig igenom dag för dag. Nu mår jag tack och lov bättre, även om omgivningen är något rörig fortfarande, men livet rullar liksom på igen. Ems har fått ta det lugnt ett par dagar, men idag joggade jag en stund på ridbanan efter skritt i skogen och vila och till min stora lycka gick det faktiskt ganska bra.

IMG_5109 
Ser ni hur ljus han är nu! Nästan mot gul på vissa ställen. 
Snapseed

Glad för honom hur som helst!

5 Kommentarer

 1. Anna säger:

  Usch, vad tråkigt! Nu vet vi ju inte om du bara varit sjuk eller om någonting annat hänt, men oavsett, ta hand om dig!

 2. Elin säger:

  Styrkekramar!! <3

 3. Rebecca säger:

  Hoppas att du mår bättre, stor kram!

 4. Lovise säger:

  Låter inte roligt! Hoppas det vänder, kram.

 5. Anna säger:

  Har också dippat nu, det kanske är inför bytet av årstid.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.