Godmorgon

Posted in Träning, Vardag

En ledig onsdag! Men typiskt nog har jag blivit dunderförkyld över natten, så tråkigt när jag även har helgen ledig också. Men jag ska försöka kurera mig under dagen, mellan alla måsten. Ems får nya dojjor vid lunch och efter det ska vi träna för Ola. De senaste veckorna har Ems varit så himla fin och det kändes så rätt att ge honom fem lugna dagar när jag drog till Grekland. Jag såg så mycket fram emot att komma hem och fortsätta där vi slutade, men istället är allt som bortblåst. Så fort jag avslutat ridpasset och suttit av bokade jag in en träning, som blir av idag. Hoppas verkligen vi kan få hjälp med att hitta tillbaka till det där bra’iga direkt och att detta bara var en liten dipp. Mamma följer med för att fota så nya bilder klickas upp här senare.

DSC_7236

En bild från i förrgår. Igår longerade jag för att bryta mönstret. Nya tag idag!

Psst, som ni kanske ser saknas det en del inlägg nedåt i arkivet. Det är att glapp från mitten av maj till nu. Det har varit ett stort jobb att flytta mitt gigantiska arkiv på över 10k inlägg, så därför saknas det fortfarande lite, men det fylls på allt eftersom.

3 Kommentarer

 1. Malin säger:

  Hej! Har alldeles nyss hittat din blogg och tycker den är toppen! Ha en bra dag! Ska bli kul att följa dig här

  1. ingridskoog säger:

   Tack, så roligt! Och välkommen hit! 🙂

 2. Elin säger:

  Kan inte ge min häst 5 dagars vila och sen förvänta mig att vi ska vara där vi slutade, inte ens att vi rider ut några dagar i sträck. Ibland gör jag det såklart ändå, men då räknar jag alltid med att han inte är inom ramen på banan sen 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.