ingridskoog.se 2.0

Posted in Vardag

Hej och välkomna till min nya blogg!
Bloggen har legat nere ett dygn och jag har blivit överröst med frågor om varför det inte går att klicka in sig, gullisar! Nu är bloggen back in business och det betyder att jag också äntligen är en del av Finest och Lifestyle Publishing. Jag är såklart jätteglad över detta samarbete och min nya agent som ska hjälpa mig ta bloggen till en helt ny nivå.

De flesta av er gissar jag har hängt med här sedan lång tid tillbaka, men för er som klickar in er här för kanske första gången heter jag Ingrid Skoog och är precis 24 år fyllda. Jag bor ensam i min lägenhet i Karlskoga, men med pojkvän på distans och spenderar all min tid i stallet, på något av mina jobb eller på äventyr någonstans ute i världen. På min blogg får ni följa min vardag med min häst Ems. En valack född 2005 efter Emmerton – Torboldt som jag köpte för drygt två år sedan. Vi tränar och tävlar tillsammans på MSV-nivå. Jag delar med mig av med- och motgångar, tankar, idéer och mycket mer. I min ägo finns också den svarta lilla ponnyn Claudia, som idag är pensionerad, men som hängt med i snart 10(!) år. Ni kanske minns henne från tiden med Dressyrmupparna!

Jag hoppas ni vill följa min och vardag här som innehåller väldigt mycket häst (såklart) men också en hel del av livets kontraster. Och för er som redan har koll så fortsätter vi som vanligt, fast lite bättre. Let’s do this!!

IMG_4970

5 Kommentarer

  1. Härligt med lite nytt och fräscht. 😀

  2. Beatrice säger:

    Kul! Heja heja

  3. Vad roligt, grattis! Kan du inte berätta lite vad du har för mål med bloggen och ridningen? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.