Friyay

Dagens lunch på stan me Effektpartner. Härligt med sommarvärme, uteservering och god mat! Och världens bästa jobb!!

Jag checkade ut från jobbet efter denna lunch och nu väntar en fullspäckad eftermiddag. Just nu ligger tävlingskläderna i tvättmaskinen, sedan ska jag till gymmet och på vägen dit stanna till i stallet för att mocka. Tillbaka till stallet efter gymmet för att rida, ta in alla hästar, schamponera Ems och packa till tävlingen. Sedan snabbt hem för att duscha, svira om och sedan åka på grillfest. Allt inom loppet av fyra timmar. Hua, haha.

Sedan måste vi snart snacka lite form. Det känns som om folk skiter i brallan bara för att jag skriver att jag rider in på en mindre volt, ställer och böjer. Jag upplever att det är så otroligt känsligt med ordvalet när man snackar form. Skriver jag formar är det okej, men skriver jag böjer försöker jag bända loss honom med inner tygel. Tydligen. Tänk om jag skulle skriva att jag medvetet rider honom svagt bakom lodplan och tar ett ledande tygeltag… Nä, vi får prata mer om detta inom kort.

Nu ska jag sätta sprutt. Ha en fin eftermiddag!

8 reaktion på “Friyay

 1. Petra

  Det är det som är kruxet, att vi alla använder likvärdiga uttryck men de betyder olika saker för oss. Kan nog bli ett intressant inlägg om det skrivs på ett relevant sätt, lika väl kan det bli bara negativt om det används fel ord. Jäklar vad svårt. (Kanske därför jag inte bloggar, utan läser bloggar och tar med mig det jag tycker verkar vettigt) Gillar din blogg, extra mycket när du verkligen är objektiv. Lycka till på tävlingen!

  Svara
 2. Anonym

  Ännu en debatt som ska gå helt överstyr, du blir kaxig och läsarna blir frustrerade. Nä tack!

  Svara
 3. JenniferDressage.se

  Ja det lät som ett tajt tidsschema men samtidigt roliga saker. 😀 Lycka till på tävlingen imorgon!
  Ps. Ser fram emot inlägget om formen, och hoppas att folk kan hålla god ton i kommentarerna för det vore så kul om det gick att prata om sånt lite mer utan att det ska bli kaos, haha.

  Svara
 4. Anonym

  Om inställningen redan i inlägget ovan har den negativa tonen mot läsarns borde det vara enkelt att lägga ihop att svaren inte blir trevligare.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.