Godmorgon torsdag

I söndags fick jag ju sommarens lätt bästa överraskning. Vi var bjudna till mamma på grill klockan 20, inget konstigt med det eftersom jag ofta äter där, men när jag går ned längs grusgången står mamma och Jonte och vinkar i fönstret som två små barn. Desto konstigare, haha. Öppnar sedan ytterdörren och där står Ellen!! Förstår ni min chock och mitt skrik, haha!! Så nu är hon hemma och hälsar på och vi ska hitta på massor av roliga saker. Wihoo!!

Men hur härligt att vakna upp till sommarvärme idag!? Trots att det är mulet står termometern redan på 23 grader. Det blir med andra ord en kort dag på kontoret och ut för att njuta av det fina vädret istället! Ems har en mellandag idag, så skritt på lång tygel ute i skogen är alldeles lagom.

Titta förresten hur duktig han var igår! Eller ah, svårt att se på bild, men han ser ju lugn ut i blicken. Igår stod han snällt som ett litet lamm ensam i stallet utan att stressa upp sig det minsta över att vara ensam. Så stolt matte!

2 reaktion på “Godmorgon torsdag

  1. Matilda

    Åh så kul, både med Ellen och med sommarvärme! Om vi har tur så kommer sommarvärmen till finland imorgon, det har lovats 23 grader här också!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.