Måndag morgon

Posted in Vardag

Godmorgon!
Måndag igen. Jag hade världens bästa söndag med världens bästa överraskning igår, så den här veckan kunde verkligen inte börjat bättre. Det är sällan jag blir så förvånad att jag skriker rakt ut, haha!!

Jag kunde inte låta bli att efteranmäla mig till tävlingen på lördag, så då sticker vi iväg igen. Härligt att äntligen kunna åka regelbundet och få lite mer rutin på program och tävling. Det blir så ”hattigt” när vi kommer till start någon enstaka gång per år, så nu ska jag försöka åka så mycket som möjligt när jag väl har farten uppe!

Schemat denna vecka ser ut så här:
Idag – Träning
Tisdag – Jogg på stora ridbanan och skutt över lite hinder
Onsdag – Träning
Torsdag – Långpromenad för hand
Fredag – Lösgörande jogg på ridbanan
Lördag – Tävling!


Favoriten ute på promenad igår!

1 Kommentar

  1. Johanna säger:

    Fin bild!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.