Söndag

Posted in Vardag

Gäsp, jag är fortfarande helt slut efter igår. Not my cup of tea att kliva upp strax efter fyra på morgonen. Alltid roligt att tävla, såklart, men nu ska jag försöka att inte efteranmäla mig nästa gång så jag slipper starta först hela tiden. Nästa tävling är egentligen nästa helg, men då måste jag efteranmäla igen, så vi får se om jag åker då eller helgen där på. Gårdagens tidiga morgon tog jag igen med fjorton timmars sömn inatt, hehe. Återställd igen!

Jag utlovade ju fler bebisbilder. Titta bara på den här lilla godingen, inte ens 24 timmar gammal när bilderna togs:


Hon har lite rosa på underläppen så det ser ut som hon lipar hela tiden. Så himla gullig! Vi fick se henne ta sin första galopp ute.

Idag har jag en lugn söndag framför mig. Skönt. Tänkte ta en långpromenad, pyssla hemma, baka mer nyttiga chokladbollar och lite senare i eftermiddag ta en promenad med Ems. Han är värd en lugn söndag han också! Hoppas ni får en härlig dag!

1 Kommentar

  1. Anonym säger:

    Men guuud så söt…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.