Mors dag

Posted in Utrustning, Vardag

– Inlägget är i samarbete med Design by Kiiwi.

Snart är alla världens bästa mammors dag här den 28 maj och det måste såklart firas! Jag tycker det är jätteroligt att ge bort något personligt, och vad passar då inte bättre än till exempel en söt nyckelring med ett personligt meddelande. Eller ett armband eller halsband. Det finns massor av olika smycken och detaljer, där ni själv kan bestämma text eller välja färdigdesignade, att välja mellan. Ni hittar de perfekta presenterna inför mors dag HÄR.

Rider era mammor? Då passar hästbrickan precis lika bra! Dessa kan ni såklart välja text och ord på helt efter eget tycke och smak. Jag gillar att pryda mina med fina och peppande små ord. Hästbrickorna hittar ni HÄR.

Eller ett enkelt smycke som går att fästa på träns, grimmor eller egentligen precis vad man vill. Dessa små änglar finns att välja mellan i flera olika färger. Alla hästsmycken hittar ni HÄR.

1 Kommentar

  1. Anonym säger:

    Beställde en bricka från dem i vintras. Så nöjd!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.