Redan fredag

Posted in Vardag

Men jeeesus, så fort veckorna går. Fredag, igen!? Kan inte tiden snälla gå lite långsammare. Ibland, läs ofta, känner jag mig stressad över att livet går så fort. Jag kan omöjligt förstå att jag fyller 24 i sommar. Vad hände med tiden efter studenten? När någon frågar mig hur gammal jag är måste jag alltid tänka en sekund eller två innan jag svarar. På papper är jag 23, men i mitt huvud är jag fortfarande 20. Ish. Tänk ändå att man är på jorden så kort tid och sen är man borta så länge. Hej, åldersnojan.

Bäst att ta tillvara på denna fredag, alltså! Jag jobbar som vanligt på förmiddagen och någon gång efter lunch ska jag hem till min moster, vars sto fick ett jättefint stoföl inatt. Åh! Sedan ska jag till gymmet med min pappa, efter det träffa Linn, sedan rida Ems, fixa inför morgondagens tävling och ikväll kommer Diego hem. Fullt upp och tiden kommer väl som vanligt susa förbi.

Hoppas ni får en fin fredag!

5 Kommentarer

 1. sofialarsson.nu säger:

  Haha åh! Har också haft värsta åldersnojan senaste tiden. Fyller 22 i år men känner mig som 18, när man inser att det är fyra år sedan man faktiskt var det blir man lite stressad, var tar livet vägen liksom, såhär fort gick det inte när man var liten. Men skönt att man inte är ensam, haha ?

 2. Johanna säger:

  Känner precis likadant! Kan inte förstå att jag fyller 24 i höst, är fortfarande övertygad om att jag är 19. Max. Vart tar tiden vägen??? Och vad är egentligen meningsfullt att fylla sina dagar med? Och vad vill jag göra med mitt liv egentligen (mer än bromsa tiden)? Hej, existensiell ångest…

 3. Jag blev ett i april men längtar tills jag blir en skrynklig gumma på 90 bast! ?

  1. 23* ska det såklart stå och inte ett

 4. Bea säger:

  Åh fick lite panik när du skrev att vi är på jorden en så kort tid.. 😉 haha!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.