Prepp-fredag

Posted in Vardag

MEN TITTA!  Precis intill stallets ridbana ligger en sjö där det just nu kryllar av ankor med mängder av små ankungar. Jag överdriver inte om jag säger att det är ankungar i hundratal. Så himla söta! Ems tyckte också de var väldigt spännande, men fortfarande ett öra åt mattes håll också, man vet ju aldrig om de äter Ems’ar eller inte… 😉
Två snabba efter gårdagens träning. Min själ blev verkligen tio kilo lättare efter igår, när jag fick ett litet hopp om att det faktiskt går. Fortfarande långt från målet, såklart, men på väg åt rätt håll åtminstone. Nog för att jag har prestationsspöken, men jag anser mig också vara lika mycket realistisk. Jag kan omöjligt intala mig själv att det visst är bra när jag ju ser med egna ögon att så är inte fallet. Visst, tänk positivt så har du redan vunnit hälften, klyschigt men sant, men det måste ju finnas en viss realism också. Och jag både ser och känner ju att det inte är bra, så det är inte bara min hjärna som spelar mig ett spratt.

Idag hoppas jag på ett lika givande och bra pass som igår, även om jag rider på egen hand. Kvick, kort, rund och låg – då ska det nog gå bra! Sedan ska det preppas inför tävlingen. Eftersom jag är efteranmäld är jag först ut i båda klasserna, vilket betyder att vi måste åka från stallet klockan sex imorgon bitti för att vara ute i god tid. Så allt ska vara klart redan ikväll!

Återkommer med fler bebisbilder sen, för då ska vi kika på fölis som inte ens är ett dygn gammal!

1 Kommentar

  1. Petra säger:

    Ha kvar den tanken och rid så kommer det bli bra. Lycka till på tävlingen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.