I mina påsar

Posted in Utrustning, Vardag

Klockan 8-20 runt hela Mellansverige med härliga tjejer, stopp i flera ridsportbutiker, fika och mat i mängder resulterade i ett par riktigt fina inköp och magknip. Haha. Så fort vi kom fram till stallet nu på kvällskvisten sopade jag av Ems, tog på mig mina nya grejer och satt upp i sadeln för ett ridpass. Oturligt nog var han inte alls i mood för träning. Han var spänd som en stålfjäder och fjantade sig för förbipasserande hästar och var bara allmänt upprörd. När jag röt till att han fick skärpa sig for han iväg som en kanin med eld i röven och jag kände att om idag är första gången han ska kasta av mig, gör det då för tusan inte när jag bär min nya hjälm. Men jag höll mig kvar och passet avslutade vi tack och lov i lugnare (och bättre) former.

Men nu till inköpen!

Dessa stövlar gav jag en smygtitt på tidigare idag. Jag har alltid sådan tur att de stövlar jag ska ha finns i exakt min storlek. DeNiro ♡ Vet dock inte om jag gillade swarovskispännet helt, men mina ögon kanske vänjer sig. Men med vanligt spänne var jag tvungen att beställa och jag pallar inte vänta på sånt. Hur som helst, välbehövligt med ett par extra stövlar och dessutom är modellen ruskigt snygg!

Sedan fick jag syn på dessa jeansbrallor från Pikeur. Kärlek vid första ögonkastet. Också välbehövligt. Mina Equiline sjunger på sista versen. Dessa från Pikeur var otroligt mjuka, stretchiga och med snygg passform.

Sist men inte minst! En ny ridhjälm från KEP med glitter. Världens snyggaste hjälm som jag suktat efter lääänge! Jag är så himla nöjd med min shopping men nu är det köp-stopp för mig ett tag. Vad tycker ni om det jag hittade idag?

19 Kommentarer

 1. Linnea säger:

  Har du tagit dessa bilder med 7 plus?

  1. Ingrid säger:

   Japp! 🙂

 2. Amanda säger:

  Älskar stövlarna men håller med om spännet. Men jag gillar mer klassiskt nedtonat och inte massa bling bling. Är dock sjukt svag för bruna träningsstövlar också!

  1. Ingrid säger:

   Tänkte att tröttnar jag på spännet kan jag ju alltid lämna in dem för att byta till ett annat 🙂 Älskar också bruna men eftersom jag vill kunna tävla i dem också fick det bli ett par svarta denna gång 🙂

   1. Amanda säger:

    Ja det har du rätt i 🙂

    1. Amanda säger:

     Vad heter modellen förresten?

     1. Malin säger:

      Polo, om det är stövlarna du tänker på? ?

 3. Petra säger:

  Tycker spännet blir en diskret men snygg detalj. Härlig shopping!

 4. Dyrt! Haha ? Nä skämt åsido. Väldigt snygga grejer 😀

 5. Chris säger:

  Snygga stövlar, om spännet vore diskretare.
  Hyfsat snygga Pikeur ridbyxor, själv hade jag valt Pikeur Candela Jeans i grip. 😉
  Gillar inte alls KEP hjälmarna, gillar verkligen Uvex.

 6. Ebba säger:

  Tycker spännet på stövlarna gör sig bra till den coola hjälmen! Så roligt att du låtit oss följa med på din shoppingresa Ingrid! Riktigt trevliga inlägg!

 7. Linda säger:

  Jätte snygga grejer! ?

 8. Stövlarna ska ha de där spännet ? En snygg men diskret detalj ju!

 9. Julia säger:

  Åh vad roligt!! Ska bli kul att se bilder när ni är uppdressade med alla nya saker! ??

 10. Emma säger:

  Fina saker! 🙂

 11. Wilma säger:

  Hjälmen <3333

 12. Johanna säger:

  Dröm att kunna dra ut på en sån shoppingrunda! 😉 Allt är superfint. 🙂

 13. Rebecca säger:

  Ridbyxorna är ju så fina!!!

 14. Marianne säger:

  Hjälmen är jättefin, de andra är jag inte lika förtjust i 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.