Ett par ovisade

Posted in Vardag

Kom på att jag helt glömt bort att visa er fler bilder från förra veckan när jag tog hand om och red Balder ett par dagar. Ser ni regnbågen på den stående bilden? Så fint!

Idag ska Ems äntligen joggas! Jag tänkte att idag blir en bra dag att mjukstarta eftersom han vilar helt imorgon när jag åker till Ullared, sedan kan vi i lugn och ro fortsätta att mjuka upp och gymnastisera i helgen. Redan igår testade jag att bara trava några få varv på ridbanan, mest för att känna så att han var fräsch, och jäklar vad han var pigg. Inte så han flög i luften, men mer spänd/springig/rak/trippig. Pust! Dock brukar han lugna sig rejält efter bara några få dagar, men han har ju blivit så otroligt mycket piggare senaste tiden. Jag tror dels det har att göra med att grovfodret han äter nu innehåller mer råprotein och energi än det han fått i sig tidigare.

Förhoppningsvis hänger mamma med till stallet och fotar så jag kan bjuda på lite nya bilder här ikväll. 🙂

4 Kommentarer

  1. De där är en häst helt i min smak 😉

  2. Vilken dröm-ridbana ni har där alltså, ser så härligt ut att rida där och sen är det ju toppen med dressyrstaketet att träna innanför också (skulle behöva det till hästen jag ska tävla nästa helg, haha) 🙂

    1. Ingrid säger:

      Jaa det är jättefint! Och super med staketet. Kan trimma program precis när som helst! 🙂

  3. Helen säger:

    Man ska inte ”ta upp gammalt groll”, men med tanke på vilka dåliga kommentarer du fått på din sits, varför kommenterar ingen hur bra du sitter här? Att det kan bero på att Ems är lite svårare, men att du i grund och botten har en riktigt, riktigt fin sits. Heja!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.