Övning ger färdighet

Posted in Vardag

På tal om skritten, vilket resultat den har gett – redan. Nog för att han var på tå, lite stel och ganska springig idag också och passade på att dra iväg i någon slags studs-serie då och då, men de där skänkelvikningarna som jag lagt mycket fokus på de senaste dagarna, de bara dansade han genom i traven idag. Annars har jag alltid upplevt dem svåra, icke följsamma och antingen tvärar han inte alls eller så ramlar han iväg. Men idag var det lätt som en plätt, helt plötsligt. Hoppas jag kan trimma till diagonalslutorna lika smidigt! Det är ju mest dem som bromsar mig från att rida MSV B. Hehe.

I övrigt känns det inte alls långt borta med tävling om dryga två veckor, trots den korta vilan. Bara jag får tillbaka mina ridstövlar snart. Det är verkligen vidrigt att rida utan. Jag tappar styrseln i min kropp helt och hållet, speciellt på Ems som rör sig så mycket där uppe i sadeln. Pust. Att sitta ned utan dem är inte att tala om. Jag måste införskaffa mig ett par extra stövlar, för det är inte hållbart att vara utan mer än en enstaka dag. Nästa vecka ska vi i stallet på shoppingrunda i flera hästbutiker runt om i Sverige och om jag har tur kan jag ju handla med mig ett par stövlar direkt då, förutsatt att de finns i min storlek. Hoppas! Det blir såklart ett par DeNiro.

Mitt hjärta smälter för den där blicken!

3 Kommentarer

  1. Han har verkligen så snälla och kloka ögon, fina Ems 🙂

  2. Amanda säger:

    Svensk ridsport i Kungsbacka säljer de Niro stövlar! Vet dock inte hur mycket dom har hemma men du kan ju ringa å höra innan, om ni tänker åka hit ner ?

  3. C säger:

    Jag har också ett par svarta de Niro, likadana som du ser det ut som på bilderna
    Jag är lite sugen på ett par bruna (vet inte vad de olika nyanserna heter) de Niro polo. Supersnygga till vardags. Jag får spara ett tag till, men rekommenderar dig att kika på de om du ska investera i ett par till 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.