Dagvill

Posted in Vardag

Godmorgon måndag, höll jag på att skriva. Virrigt när måndag är röd dag, minst sagt! Hej tisdag som känns som måndag och en rolig vecka som väntar. Ems är ju som sagt på G igen så denna vecka innebär jogging och mer ordentlig ridning. Men som sagt, först lite mer skrittjobb. Tänker att det är lite segt just nu men ger oss mycket i det långa loppet.

Annars är det jobb för fulla muggar som gäller och på torsdag drar jag till Ullared för en hel dags shopping. Alltså finns det något roligare än att strosa runt där en dag och bara plocka på sig roliga bra-att-ha-sake varvat med fikor!? Nope! I helgen hoppas jag också få besök av mina favorittjejer från Nypan. Så jag har minst sagt en kanonvecka framför mig.

Nu -> Färska frallor till frunch (finns ordet ens??). Ha en fin.. vad var det nu, tisdag?

11 Kommentarer

 1. Sandra B säger:

  Haha jisses vilka långa ben!!

 2. Amanda säger:

  Nej det finns inte. Brunch heter det från engelskans breakfast och lunch 🙂

  1. Ingrid säger:

   Då får det vara egenpåhittat på svenska, haha. Frukost/lunch = frunch 🙂

  2. Anonym säger:

   Annars får det vedertagas här och nu. Det är ett utmärkt ord. 😀

 3. Emelie säger:

  Hej Ingrid. Skulle du vilja vara snälla och kolla hur mycket de tar för nyponpulver samt glukosmin.

  Kram emelie

  1. Ingrid säger:

   Absolut kan jag göra det. Ska försöka komma ihåg! 🙂 Kram

  2. malin säger:

   Har du kollar timotej och Andersson? De har mycket bra pris på nypon….

 4. Sanna säger:

  Åh vilken mysig bild! 😀 Jag är också förvirrad efter långledigheten.. Har varit så skönt, jag har nästan glömt bort hur man jobbar… 😉

 5. Manda Stillnert säger:

  Haha ja när jag vaknade imorse fick jag allt tänka efter vad de var för dag 😉

 6. MalinKalin säger:

  Ja det är lätt att ta fel på dagarna nu 😛

 7. Lovise säger:

  Älskar långledigt! (ja vem gör inte det…) Dröjer ju inte länge innan nästa långhelg heller!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.