Dagvill

Godmorgon måndag, höll jag på att skriva. Virrigt när måndag är röd dag, minst sagt! Hej tisdag som känns som måndag och en rolig vecka som väntar. Ems är ju som sagt på G igen så denna vecka innebär jogging och mer ordentlig ridning. Men som sagt, först lite mer skrittjobb. Tänker att det är lite segt just nu men ger oss mycket i det långa loppet.

Annars är det jobb för fulla muggar som gäller och på torsdag drar jag till Ullared för en hel dags shopping. Alltså finns det något roligare än att strosa runt där en dag och bara plocka på sig roliga bra-att-ha-sake varvat med fikor!? Nope! I helgen hoppas jag också få besök av mina favorittjejer från Nypan. Så jag har minst sagt en kanonvecka framför mig.

Nu -> Färska frallor till frunch (finns ordet ens??). Ha en fin.. vad var det nu, tisdag?

11 reaktion på “Dagvill

 1. Emelie

  Hej Ingrid. Skulle du vilja vara snälla och kolla hur mycket de tar för nyponpulver samt glukosmin.

  Kram emelie

  Svara
 2. Sanna

  Åh vilken mysig bild! 😀 Jag är också förvirrad efter långledigheten.. Har varit så skönt, jag har nästan glömt bort hur man jobbar… 😉

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.