Lediga måndagar

Posted in Vardag


Kan man starta med pannkaksbrunch! Mhmm. Solen skiner och jag har en helt oplanerad dag framför mig. Till stallet ska jag, såklart, men annars är dagen helt öppen för precis vad som helst. Är väldigt sugen på att dra igång med att städa, rensa, kasta och sälja. Vi ska hem till mamma för pizzalunch i det fina vädret om bara en liten stund och hemma hos henne har jag ett förråd fullproppat med alla Claudias saker som jag samlat på mig under nio år. Flera fina träns, pannband, schabrak, täcken och benskydd. Det bara måste jag ta tag i snart. Eller kanske idag.

Vi hörs lite senare med bilder från stallet. Hoppas ni får en härlig ledig måndag!

4 Kommentarer

 1. Amanda säger:

  Har du något svart träns i storlek full som du tänker sälja? 😀

  1. Ingrid säger:

   Ska se efter! 🙂

   1. Amanda säger:

    Toppen! 😀

 2. Rebecca säger:

  Hör gärna av dig om det finns något roligt i cob/full/125 etc som du vill sälja 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.