Påskafton

Påskafton @ my place. En lat lördag! Vi har ätit sen frukost, dricker kaffekopp efter kaffekopp och Diego pluggar medan jag fortsätter med mitt eviga pappersarbete.

Men vet ni vad! Idag sitter jag upp i sadeln igen! Egentligen är det dags först på tisdag, men jag kan inte skritta honom för hand längre. Han är alldeles för energifylld och pigg för att det ska göra mer nytta än eventuell skada, så nu sitter jag upp. Men joggar igång gör jag först till veckan! Dessutom skiner solen, även om det ligger snö på marken och är iskallt ute, så det ska bli mysigt att bara lulla runt lite ute. Jag tänker mig en lugn och kort runda i skogen på långa tyglar, men om det är möjligt återstår att se.

Hoppas ni får en fin dag!

2 reaktion på “Påskafton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.