Vad i….

Vaknade ni också upp till detta imorse??

Och jag som hade tänkt plantera blommor på balkongen och njuta av fint påskväder. Blä. Istället tog jag mig med nöd och näppe fram till stallet med sommardäck, möttes av en inte jättenöjd Ems ute i snöstormen och halkade på plankan upp till skitcontainern och fick hela kärran med bajs över mig. Våga vägra älska snö. Haha.

Men ändå ganska ”skönt” att inte känna sig tvingad att vara ute. Istället ska jag pyssla hemma och ta tag i lite pappersjobb som halkat efter under veckan. Diego kommer hem för att spendera påsken här så vi ska hem till hans familj på middag ikväll. Mysigt!

Men först -> Gymmet för ett riktigt ben- och rumppass!

 

8 reaktion på “Vad i….

 1. Christin

  Själv vaknade man upp till strålande solsken redan halv 7 imorse. Blåst kallt hela dagen, men solen skiner! 😀

  Svara
 2. Anonym

  Hahaha, så går det om du tror att det är vår. 🤣 April är en lurig månad och innebär inte att våren kommer på en gång.

  Svara
 3. Linn

  Något som skulle va jättekul är om du kunde skriva mer om din träning! 🙂 typ övningar hur länge du tränar hur ofta osv
  Kram o tack för en jättebra blogg

  Svara
 4. Linda

  Vi har också snö här i Motala 😣
  Hade med tänkt göra iordning på våran balkong och plantera men det får visst vänta.
  Glad påsk iallafall 😊

  Svara
 5. N

  Haha känner mig nästan taskig som e skadeglad. E i Australien atm o njuter av solen 😉 Börjar visserligen bli något kallare här, men klockan e ca 08.15 o vi har ungefär 20 grader 🙂 Försöker att inte trycka upp de i allas ansikte där hemma i Sverige, men det är svårt.. 😀

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.