Hypad

Posted in Vardag

Den där blicken ”rör mig och jag flyger två meter rakt upp i luften”. Yes, det var precis vad som hände ganska exakt några sekunder där på. Oturligt nog hade jag glömt ta på mig handskar men tänkte att ähh, det får gå ändå idag för det har ju aldrig hänt något hittills på två år. Tji fick jag och små blodblåsor på fingertopparna när han drog av ett pip och flög rakt upp med mig hängandes i grimskaftet. Alltså, haha. Tur att jag snart kan sitta upp i sadeln igen.

Hur som helst. Jag har haft fredagsfeeling hela dagen, men sedan slog det mig att det ju bara är onsdag..? Dock nästan ”fredag” ändå, eftersom det är långhelg över påsk och imorgon jobbar vi nog ganska kort. Men det är en härlig känsla när det inte spelar någon roll om jag jobbar eller är ledig. Så dessa röda dagar är ju bara en liten bonus och ett tillfället att plussa på sovkontot.

Idag jobbade jag dock på annat håll. Mitt jobb på Effektpartner är min huvudsyssla, i kombination med bloggen och företaget, men sedan har jag lite andra jobb som jag åker ut på, men som jag lägger in i mitt schema när det passar mig. Jag kan, ärligt talat, inte tänka mig en bättre vardag! Så idag slutade jag strax efter lunch, åkte direkt till stallet för att mocka osv, red Balder och.. vad gjorde jag sen. Lämnade in mina stövlar på förminskning (tycker ena stöveln blivit för vid), hängde på stan en stund och fick med mig fina underkläder från Passionata och DKNY, en jättefin ”pyjamas-kimono” i spets, en ny rengöringsserie till ansiktet och kosttillskott. Sedan åkte jag tillbaka till stallet igen för att promenera med Ems, spola benen och borsta. Lite spontant fick jag rida Dino idag också. Så jag är minst sagt sysselsatt. En lugn påskhelg ska bli skönt! Om jag lyckas hålla den lugn vill säga…

8 Kommentarer

 1. Emma säger:

  Kan man göra det? Trodde att man bara kunde lästa ut stövlar!
  Alla stövlar är i princip nån cm för stora för mig, då borde jag ju kunna köpa ett par ändå och sedan förminska dem? Blir ju bra mycket billigare än att måttbeställa!

  1. Ingrid säger:

   Jag skulle nog rekommendera att köpa stövlar som passar från början 🙂 Mina var perfekta från början, sedan blev den enda för liten så jag lästade ut den minimalt, men nu är den för stor plötsligt vilket stör mig. Så min skomakare ska försöka göra den lite smalare genom att flytta in dragkedjan ca 3-6 mm 🙂

 2. Anonym säger:

  Vad är det för företag du har?

 3. Hanna säger:

  Vet inte om du vet/tagit upp detta i bloggen men jag har tidigare prenumererat på din gamla blogg dressyrmupparna via RSS. Tog aldrig bort den när ni la ner, och nu plötsligt verkar det som att någon annan tagit över adressen för nu kommer det inlägg om ajurvedisk kost och en massa reklam. Ville bara berätta ifall du ville säga till dina nuvarande läsare att adressen inte är din längre. 🙂 Läser inte den här bloggen heller, därför vet jag inte om du redan tagit upp det. Ber om ursäkt i så fall! ❤

 4. Sandra B säger:

  Vad har han för vitt på benet?

  1. Angel säger:

   Ser ut som kyllera men kan ha fel ?

 5. Haha så där ser våran 1 åring ut när hon fått för sig något, hon är ju dock inte ens hälften så stor som Ems 😉

 6. Hahaha min blir helt galen när hon vilar, särskilt om hon varit skadad så det blir lite längre perioder.. Skulle dock aldrig tänka tanken att sitta upp på henne om hon for i luften när jag går med henne – hon blir 10 ggr värre när man rider då det är sååå mycket roligare att bli riden än promenerad enligt henne. ?? Såhär kan det se ut när hon har överskottsenergi:
  http://jenniferdressage.se/horse/1831/flippan-stegringsexperten/
  http://jenniferdressage.se/horse/1858/flippan-for-exakt-ett-ar-sedan/
  Ps. Kan ju tillägga att hon är 22 år gammal ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.