Så glad

Posted in Vardag

Ähh, ni anar inte hur mycket jag längtar efter att få uppleva denna ↑ känsla igen! Löjligt mycket. Snart är vi ju tillbaka! Sex dagar av promenader till återstår sedan är han redo att sättas igång igen. Det betyder att jag, sett till karens och igångsättning, kan vara med på Emilie-träningen i slutet av april och tävlingen den 1 maj. Sedan har jag en hel tävlingssäsong att se fram emot med en noggrant genomcheckad och frisk häst. Lycka!!

Det betyder också att jag kan se över vilka tävlingar och meeting vi ska åka på i sommar. Jag har ju försökt hålla huvudet kallt och inte planera in och drömma iväg, om det mot förmodan skulle varit ett helt annat resultat idag, men nu är det fritt fram. Så check på tänder, check på hull och foderstat, check på alla sår som äntligen läkt och check på böjprov och röntgen. Förhoppningsvis ska vi ha turen på vår sida fram över. Nu ska bara en tid för hovis bokas in och ytterligare en tid för massage. Jag unnar Ems en muskulär koll ungefär var fjärde till var sjätte vecka för att hålla kroppen mjuk och förebygga skador, så nu är det hög tid för det igen.

Wiho, avslutar denna tisdag med ett léende på läpparna! Nu är allt i sin ordning igen. Men först ska matte hänga efter i grimskaftet i sex dagar till innan jag får sitta upp i sadeln. Funderar redan på vilken outfit vi ska bära nästa tisdag när vi ska skritta på ridbanan… 😉

5 Kommentarer

 1. Åsa säger:

  Så glad jag är för din skull! De sista dagarna går fort och snart är du uppe på ryggen igen ?

 2. Härligt att höra! 😀

 3. Cornelia säger:

  Jag får också sitta upp nästa tisdag!! Längtar väldigt mycket, dock ska jag sätta igång försiktigt i trav och galopp i två veckor innan vi vet om det går vägen… Min är alltså inte frisk förklarad än, utan vi ska se hur hon klarar belastning nu. Min gamla dam är 20 år och har tävlat mycket så kanske är det promenadridning som gäller för henne i framtiden, men förhoppningsvis klarar hon denna säsong också!

 4. Ida säger:

  Det ska bli så spännande att få följa er på tävlingsbanan, det kan gå hur bra som helst!

  1. Ingrid säger:

   Åh tack vad roligt att du tycker det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.