En nervös tisdag

Posted in Vardag

Äntligen återbesöksdag! Jag är lite lätt nervös men hoppas och tror att det ska gå bra. Jag är ju så sugen på att komma igång nu och har både träningar och tävlingar som än så länge bara ligger preliminärt inplanerade i kalendern, i väntan på dagens besked. Det känns som om det var evigheeeter sedan jag satt i sadeln på Ems nu, trots att det knappt gått två veckor sedan sist. Min lilla dröm är att få sitta upp och skritta redan imorgon! Men upp till bevis ikväll.

Annars är jag som vanligt på kontoret idag, sedan ska jag luncha hästarna, rida Balder och sist men inte minst packa in lilla Ems i transporten och rulla mot Karlstad. Spännande! Om vi inte hörs här under dagen så gör vi det såklart ikväll, men resultat av klinikbesöket.

3 Kommentarer

  1. SysterCarro säger:

    Guud vilken vacker bild på er Ingrid !!

    1. Ingrid säger:

      Tack Djaling! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.