Oplanerad måndag

Posted in Vardag

Denna måndag blev inte riktigt som jag tänkt från början, men ähh, vad gör det om hundra år. Himlen öppnade sig och regnet piskade verkligen när jag morgonfodrade och släppte ut hästar tidigt imorse. Så det var lagom motigt att kriga sig ut när klockan ringde, kan man säga. Sedan blev jag inring på annat jobb och fick lite snabbt svira om från skitiga kläder och blött hår till något fräschare. Senare under förmiddagen var vi inne till veterinären men min vår katt som fick en lejonklippning och också konstaterades med giftstruma. Stackars liten. Men förhoppningsvis ska medicinen hjälpa.

Strax efter kl 15 befann jag mig i stallet för att mocka och fixa mat till båda hästarna. Sedan sken solen upp en kort stund så jag passade på att rida Balder på ridbanan. Jättefin! Ems och jag genomförde nästan vår sista promenad. Han var helt vild och drog av bocksprång på bocksprång så jag vände faktiskt tillbaka till stallet efter bara en kort bit. Vilan börjar sätta sina spår nu. Annars är han ju (oftast) som en jättehund att vara ute på promenad med. Imorgon ska vi på återbesök och sedan hoppas jag innerligt få sätta igång honom igen!

Morgondagen hoppas jag blir mindre intensiv och enligt plan. Då ska jag till kontoret, rida och sedan lasta Ems och rulla mot Värmlands Hästsjukhus. Håll tummarna för oss är ni gulliga!


I sadeln på Balder tidigare idag.

14 Kommentarer

 1. Bokstund säger:

  Stackars liten katt 🙁 Men han mår säkert bra snart 🙂

 2. Håller tummarna för både katt & vet-besök imorgon!

 3. Anonym säger:

  Balder är också fin. 🙂

 4. Ja usch vädret var inte roligt imorse när regnet piskade ner i backen .. Lycka till imorgon (y)

 5. Här har det varit alla väder idag, åska md spöregn, snö, solsken, halvstorm- pust!

 6. Emma säger:

  Åh jag skulle så gärna vilja se bilder på dina tatueringar. Minns inte alls vad de är du har ?

 7. Lina säger:

  Jag fick Börja med att promenera mon efter lååång vila pga hovbensfraktur. Jag satte på en ”gummisnoddd”, inspänning, på det längsta som gick, men det funkade, han fick fokus på annat än att studsa omkring och hålla på… tips 🙂

 8. Frida säger:

  Våran katt blev diagnosticerad med giftstruma för kanske 5 år sen. Äter specialfoder varje dag men mår toppen!

  1. Ingrid säger:

   Vad äter din katt för specialfoder? 🙂

   1. Frida säger:

    Denna: http://www.veterinarbutiken.se/veterinarfoder-katt/535-hill-s-feline-y-d.html
    Står Thyroid på paketet. (Giftstruma = hypertyreos)

    1. Ingrid säger:

     Tack för tips!

 9. JennyM säger:

  Håller tummar och tår! 😀

  1. Ingrid säger:

   Tack Jenny! 😀

 10. Lovise säger:

  Lycka till idag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.