Oplanerad måndag

Denna måndag blev inte riktigt som jag tänkt från början, men ähh, vad gör det om hundra år. Himlen öppnade sig och regnet piskade verkligen när jag morgonfodrade och släppte ut hästar tidigt imorse. Så det var lagom motigt att kriga sig ut när klockan ringde, kan man säga. Sedan blev jag inring på annat jobb och fick lite snabbt svira om från skitiga kläder och blött hår till något fräschare. Senare under förmiddagen var vi inne till veterinären men min vår katt som fick en lejonklippning och också konstaterades med giftstruma. Stackars liten. Men förhoppningsvis ska medicinen hjälpa.

Strax efter kl 15 befann jag mig i stallet för att mocka och fixa mat till båda hästarna. Sedan sken solen upp en kort stund så jag passade på att rida Balder på ridbanan. Jättefin! Ems och jag genomförde nästan vår sista promenad. Han var helt vild och drog av bocksprång på bocksprång så jag vände faktiskt tillbaka till stallet efter bara en kort bit. Vilan börjar sätta sina spår nu. Annars är han ju (oftast) som en jättehund att vara ute på promenad med. Imorgon ska vi på återbesök och sedan hoppas jag innerligt få sätta igång honom igen!

Morgondagen hoppas jag blir mindre intensiv och enligt plan. Då ska jag till kontoret, rida och sedan lasta Ems och rulla mot Värmlands Hästsjukhus. Håll tummarna för oss är ni gulliga!


I sadeln på Balder tidigare idag.

14 reaktion på “Oplanerad måndag

  1. Lina

    Jag fick Börja med att promenera mon efter lååång vila pga hovbensfraktur. Jag satte på en ”gummisnoddd”, inspänning, på det längsta som gick, men det funkade, han fick fokus på annat än att studsa omkring och hålla på… tips 🙂

    Svara
  2. Frida

    Våran katt blev diagnosticerad med giftstruma för kanske 5 år sen. Äter specialfoder varje dag men mår toppen!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.