Hej tisdag

Posted in Vardag

Blä, har sovit så dåligt inatt och känner mig inte alls utvilad. Drömmer gång på gång att jag försover mig, vaknar i panik och så är klockan mitt i natten. Jaja, upp och hoppa! Lite kaffe och havregrynsgröt piggade åtminstone upp lite.

Idag jobbar jag till klockan 15 sedan ska jag direkt till stallet för att rida. Mamma har lovat att fota och så kommer min moster för att hälsa på oss en stund. Jag tänkte att hon ska få ta sig an Ems när han är ensam i stallet. Tycker hela situationen är så himla märklig för han kan vara ensam vart som helst annars. Går snart bet på detta. Men innan stallet ska jag svänga förbi Granngården för att se om de har något tunnare stalltäcke från Horseware. 200 gram är i varmaste laget nu.

Glädje är iallafall när han igår hade ätit upp allt hö både från morgon och lunch i hagen. Lilla lådan i hagen och nät i boxen har gjort stor skillnad!

Plutten ute på lunchpaus mellan klasserna i söndags.

4 Kommentarer

 1. Sara säger:

  Det kanske finns energier i stallet han är rädd för och känner av. Hände oss och när vi flyttade vår häst kunde hon vara själv utan problem. Mårkligt men sant.

 2. Felicia säger:

  Har hört att hästar med separationsångest har att göra med hur de avvandes som föl. Så visst kan problemet till viss del bli bättre men helt bra blir det nog tyvärr inte

  1. Jenny säger:

   I så fall är min häst en omöjlighet. När han kom till mig levde han riktigt rövare så fort de andra hästarna inte var i närheten. Tog tid och tålamod men idag är det inget problem oavsett situation.

 3. Petra Lennström säger:

  Hejsan! Skulle jättegärna vilja veta vad du köpt dina bruna beskydd? Ser så fina ut!? Mvh petra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.