Jogg och bettlöst

Posted in Vardag

Hackamore och jogging i slow motion, dagen efter tävling, lite lagom sådär. Förmodligen ingen vacker syn men ack så nyttigt. Strålande solsken också! Helt ofattbart egentligen att man ens är kvar i Sverige under vinterhalvåret. Den här tiden är så otroligt välkommen.

På tal om besöket på vårdcentralen. De hittade inget fel alls på mig och gissade på virus som får omtag hela tiden. Får helt enkelt lära mig att leva med täppt näsa och hosta. Suck. Annars har den här dagen bara susat förbi i en rasande fart. Jag vet egentligen inte vad jag gjort under eftermiddagen, men vips så var klockan kvällen.

En mer eller mindre spännande måndag. Hela den kommande veckan är egentligen ganska öppen för att vara spontan, uttråkad eller fylla med roligheter. Konstig känsla att inte ens veta vad jag ska hitta på, haha. Men också ganska härlig. Nu -> Slänga ihop middag till mig själv och strosa runt hemma till favoritlistan på Spotify. När livet inte är så värst komplicerat.

9 Kommentarer

 1. Amanda säger:

  Puh. Skönt att se att du har höjt hacket!

  1. Ingrid säger:

   Jag har inte höjt det. Det sitter på samma plats som förut.

   1. Amanda säger:

    Oj. Då är det en synvilla 😮 du borde verkligen se över höjden om det sitter som på dina senaste bilder när du red med hack. Då satt det alldeles för långt ner.

   2. Anna säger:

    Men här ser man ju bläsen sticka fram nedanför hacket, det har man inte gjort innan? Kanske har att göra med vinkeln underifrån iofs…

 2. Mimmi säger:

  Nu vet jag såklart inte vad de testade dig för på vc men jag hade samma symptom som dig och hade åkt på allergi mot häst och kvalster ? med nasonex nässpray och antihistamin håller jag mig symptomfri. Bara en tanke 🙂

  1. Ingrid säger:

   Åh nej bara det inte är något sådant!! 😮

   1. Emma säger:

    Jag är allergisk mot hästar och kvalster och både jobbar i stall och har egen häst. Med rätt allergimedicin fungerar allt ??? och man slipper vara ”förkyld” konstant!
    Men testa dig för allergier, så kan du om inte annat utesluta allergi!

 3. Elin säger:

  Kolla som tidigare sagt allergi samt anstängningsastma? Dom två i kombination har jag och med medicin mot båda försvann mina förkylningssymptom helt =)

 4. Sanna säger:

  Hej!
  Tog de odling för twar? Det är ju en luftvägsinfektion som inte syns på de vanliga blodproverna och är hopplös att bli av med utan rätt antibiotika.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.