Årsdebut

Posted in Ingrid tävlar, Vardag

Nu är den gjord! Hade en väldigt mjuk känsla redan under framridningen, men lite loj och jag lyckades inte riktigt komma över den tröskeln, tyvärr. Alltså lite loj även inne på banan vilket resulterade i att jag inte hade honom helt lösgjord. En del bra moment och en del sämre, men inga missar! 65,53% i MSVC:1 och än så länge första utanför placering, så klart godkänd, men jag skulle väl ljuga om jag sa att jag var nöjd. Men.. jag får ju också tänka på att det var ett och ett halvt år sedan drygt vi genomförde en start senast. I nästa klass måste jag tänka mer framåt och stadigare form. Spännande.

Nästa start är 14.14 så Ems laddar upp med lunchhö i hagen (den rackarn har rullat sig i leran med knoppar och allt) och jag är hemma och äter stekt falukorv och snabbmakaroner. Vi hörs efter nästa klass!

8 Kommentarer

 1. Härligt! Även om du inte är helt nöjd så är väl det en kanonstart på säsongen speciellt när man tänker på hur länge sedan det var ni tävlade! 🙂

 2. Amanda säger:

  Jättebra start tycker jag! Speciellt med tanke på senaste tävlingen. Lycka till i eftermiddag!

 3. Anna säger:

  Var nöjd! För nu, för den här gången, nästa gång, högre mål!

 4. Fia säger:

  Grattis till fina procent i båda klasserna 🙂

  1. Ingrid säger:

   Tack! 🙂

 5. Carolina W säger:

  Alltså låter ju så drömmigt lyxigt att hinna hem sådär emellan. De tillfällena får man nyttja 😉

  Grattis!

 6. Louise säger:

  Vad har du för kavaj? Ska köpa min allra första och tycker det är jättesvårt att hitta en! ?

  1. Ingrid säger:

   Min är från Kingsland med svarta små pärlor runt hela kragen. Jättesnygg och sitter bra! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.