Årsdebut

Nu är den gjord! Hade en väldigt mjuk känsla redan under framridningen, men lite loj och jag lyckades inte riktigt komma över den tröskeln, tyvärr. Alltså lite loj även inne på banan vilket resulterade i att jag inte hade honom helt lösgjord. En del bra moment och en del sämre, men inga missar! 65,53% i MSVC:1 och än så länge första utanför placering, så klart godkänd, men jag skulle väl ljuga om jag sa att jag var nöjd. Men.. jag får ju också tänka på att det var ett och ett halvt år sedan drygt vi genomförde en start senast. I nästa klass måste jag tänka mer framåt och stadigare form. Spännande.

Nästa start är 14.14 så Ems laddar upp med lunchhö i hagen (den rackarn har rullat sig i leran med knoppar och allt) och jag är hemma och äter stekt falukorv och snabbmakaroner. Vi hörs efter nästa klass!

8 reaktion på “Årsdebut

 1. Amanda

  Jättebra start tycker jag! Speciellt med tanke på senaste tävlingen. Lycka till i eftermiddag!

  Svara
 2. Carolina W

  Alltså låter ju så drömmigt lyxigt att hinna hem sådär emellan. De tillfällena får man nyttja 😉

  Grattis!

  Svara
 3. Louise

  Vad har du för kavaj? Ska köpa min allra första och tycker det är jättesvårt att hitta en! 🙈

  Svara
  1. Ingrid Inläggsförfattare

   Min är från Kingsland med svarta små pärlor runt hela kragen. Jättesnygg och sitter bra! 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.