Film från dagens träning

Posted in Träning, Vardag

Här ser ni också vad jag menar med skillnaden i början av passet jämfört med slutet. Han är naturligtvis uppvärmd innan också, men ni fattar poängen 😉 Sedan har vi lite tuffare i vänster varv än höger som ni också ser, men jag hoppas vi kan hitta en bättre liksidighet med mer träning. I slutet kikar vi lite på skolorna och någon ökning. Vad tycker ni?

29 Kommentarer

 1. Så flott han ser ut! Vad duktigt ni kämpar på båda två. Det ser riktigt fint ut & jag gillar verkligen hur du sitter. Väldigt fin sits!

  1. Ingrid säger:

   Tack snälla <3

 2. Anonym säger:

  Han är otroligt oliksidig. Det är min första tanke när jag tittar på filmen. Mycket svagare i vänster varv. Han ser så stel ut där och kommer inte alls runt din innerskänkel. Du viker dig så mycket i sidan så det som syns på EMS är säkerligen symptomet på din bristande sits som är orsaken. Hur jobbar ni med din sits och inverkan? Är träningarna bara fokuserade på EMS form?

  1. Anonym säger:

   Tur det finns anonyma experter på plats för att hjälpa Ingrid utvecklas då. Du har aldrig funderat på att ta en liten peng för att åka ut och hjälpa folk? :))

  2. Jenny säger:

   Kan inte du lägga ut en film på dig och din häst och visa hur man ska göra? Vore ju kanon så vi som tränar för att lära oss saker och inte är perfekta från början kan se hur man SKA göra. 🙂

 3. Amanda säger:

  Jag kan inte se klippet står att det inte är tillgängligt! :/ kanske e nån musik som du har lagt till?

  1. Ingrid säger:

   Men typiskt! Jag provar ladda upp igen, håll ut en liten stund 🙂

 4. Amanda säger:

  Snyggt! 🙂
  Svårt som tusan att få ihop en så pass stor häst men du gör det så mjukt och fint, fröjd för ögat att se på!

 5. Det händer grejer Ingrid! Syns verkligen att du får helt rätt hjälp nu och Ems ser ut som en helt annan häst och du är duktig, du får jobba på att lita på din känsla så blir detta toppen. 😀 Jättekul att se verkligen ?
  Ps. Det är liiite jobbigt med de som pratar på läktaren när man försöker höra vad Emilie säger, kanske din mamma kan sitta bredvid Emilie istället nästa gång eller nåt. 🙂

  1. Ingrid säger:

   Tack Jennifer <3

 6. Maria säger:

  Stooor skillnad på honom, jättekul att se!! 🙂

 7. Åsa säger:

  Nu är jag ingen duktig ryttare så jag har svårt att säga vare sig det ena eller det andra om din ridning för i mina ögon är ni superduktiga! Det jag däremot har reflekterat över när jag har börjat att följa din blogg ( ca 2 år ) är att det i kommentarsfältet är många fula, grova och onödiga kommentarer. Många verkar se som sin livsuppgift att skriva dåliga, icke konstruktiva kommentarer som inte leder till någonting annat än att få ( ursäkta språket ) spy galla över dig som person och över er som ekipage, och det är i mina ögon otroligt lågt och verkligen mobbning på hög nivå!

  Personerna ifråga som skriver alla dessa kommentarer inser nog inte att vi andra som läser ”ser” vad det egentligen är som dom skriver bakom sin kommentar. Att dom försöker linda in sin egen avundsjuka och sitt eget tillkortakommande genom att ge dig som person och er som ekipage alla dessa verkligt fula, tråkiga och onödiga kommentarer. Jag har aldrig i någon av dom bloggar som jag följer läst så otroligt mycket dumt och elakt som i ditt kommentarsfält. Att ge konstruktiv kritik, det leder framåt! Men att ge skitkommentarer som är inlindat lite för att vara ”rumsrent” ja det leder ingenstans ! Dessutom säger dessa kommentarer mer om den som skrivit den än om dig som person och om er som ekipage!

  Lycka till med er utveckling tillsammans, kämpa på precis som du gör nu. Ni gör ett bra jobb du & Ems och när hjärtat är med så är halva segern redan klar ♥

  1. +1 Du satte precis ord på det jag har känt under en längre tid!

  2. Ingrid säger:

   Tack för din fina kommentar Åsa <3 Jag håller med i det du skriver och har själv svårt att förstå varför jag får oförskämt mycket skit många gånger.

 8. Hanna Isaksson säger:

  Hejsan!

  För det första vill jag säga WOW! vilken utveckling 😀 SÅ KUL ATT SE! ni är superfina och verkligen på rätt väg med precis allt !!!!!!! Hejja er. I den här farten kommer ni glänsa på tävlingsbanan 😀

  Utan att låta som en *gnällspik” vill jag säga att jag tyckte filmen var lite mörk (det är ju svårt i ridhus men kanske finns ngn insällning på kameran? :)) sen tyckte jag det var väldigt störande med de som pratar i bakrunden hela tiden! Kanske mamma kan sitta mer vid emelie nästa gång? 🙂

  Sen undrar jag en annan sak, Kanske bara är en tillällighet men i båda filmerna från dessa träningar rider ni mestadels på volten hela tiden!, ? Gör ni alltid det?

  Fortsätt såhär! Ni är superfina <3 KRAM

  1. Ingrid säger:

   Tusen tack!! <3 Tyvärr kan jag inte göra så mycket åt ljuset, mer än att vänta in våren och sommaren när solen gör sitt genom fönstren 🙂 Vi har hittills ridit mest på volt eftersom jag behöver lägga mycket fokus på form, takt och tempo. När det sitter ger vi oss ut på spåret och linjer. Stor kram.

 9. Victoria säger:

  Han ser så mjuk och fin ut mot slutet!! Ni är så duktiga 🙂

 10. Manda Stillnert säger:

  Bra kämpat båda två, de händer verkligen grejer nu!

 11. Jenny säger:

  Wow vad fin han är! Du rider så fint och han är verkligen flott! Jag önskar mig en Ems i julklapp. 🙂

  1. Ingrid säger:

   Men tack söta du <3

 12. Ida säger:

  Det syns verkligen att ni går framåt med stormsteg, jätteroligt att se!

 13. Rackemarie säger:

  Nu börjar ni verkligen komma samman! Så kul att se den energin hos Ems nu när ni fått ihop hans stora kropp. Hur tänker ni kring oliksidigheten? Det ser ut som att han tappar lite av energin i vänster varv. Har samma problem men tvärtom;)

  1. Ingrid säger:

   Tack! Angående oliksidigheten måste jag hitta orsaken till den (vilket jag tror är min egen oliksidighet som smittar av sig), stärka upp den hos oss både och sedan tror jag flytet kommer automatiskt. Men jag måste liksom agera NU 🙂

 14. Helena säger:

  Vilken skillnad Ingrid!! Kul att se ?

 15. SJ säger:

  Antar att det sög bra i dina magmuskler efteråt 🙂 jisses vilken trav!

 16. Rebecca säger:

  Åsa, precis så känner jag med, men du formulerade det så bra! Vill gilla din kommentar flera gånger om 🙂

 17. Skfie säger:

  Jättefin, det händer grejer!
  Vilken fin trav du har hittat och formen är också stor skillnad på. Så roligt det är när man hittat sin tränare!:-)

  1. Ingrid säger:

   Tusen tack! Jaa det är guld.

 18. Sanna säger:

  Alltså Ingrid!! Ni är så duktiga, både du och Ems! Vilken utveckling! 😀 Man ser oliksidigheten, men som du nämner ovan så är det någonting ni får arbeta er framåt med. Och det får ta den tid det behöver, stressa inte 🙂 Med den tid, kompetens och hjälp som du har så kommer det att gå suveränt. Vilket team ni är och man ser verkligen hur ni utvecklas tillsammans.

  Jag blir lika glad varje gång jag klickar in på din blogg och ser nya inlägg, jag är så glad över att man får vara med i din vardag med Ems och andra roligheter 🙂

  En massa lycka till <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.