Trådlöst i sadeln

Posted in Dressyrmupparnas inlägg

Inlägget är i samarbete med Sudio Sweden.
IMG_9480

Har ni också problem med hörlurstrassel? Well, det har inte jag, längre! Jag har provat trådlösa hörlurar från Sudio och är så nöjd! Du ansluter dem enkelt till mobilen och har sedan 8 timmars batteritid och en räckvidd på 10 meter. Däremot kunde jag placera min mobil på pallen jag satt upp på mitt i ridhuset/på ridbanan och ändå ha full täckning medan jag red skolor längs långsidan eller skänkelvikningar på diagonalerna, vilket är betydligt längre bort än 10 meter. Nu får ni15% rabatt hos Sudio om ni uppger koden ingridskoog i kassan!

Inlägget är i samarbete med Sudio Sweden. 

9 Kommentarer

 1. Manda Stillnert säger:

  haha kanske något för mig som svor som tusan över mina hörlurar igår 😛

 2. Amanda säger:

  varför la du mobilen på pallen? onödigt om du ramlar av och inte kan resa dig till exempel..

  1. Ingrid säger:

   Jag har aldrig mobilen på kroppen/i fickor när jag rider i ridhuset då den inte får plats 🙂

   1. Amanda säger:

    Det finns mobilhållare man kan fästa i bältet, på armen, benet eller annat. Jag rider aldrig utan telefon på mig om jag är ensam. Helt klart en säkerhetsgrej för mig. Visst kan man ha otur att krossa mobilen om man ramlar av olyckligt men det är iallafall säkrare än att inte ha den alls. Lyssnade på en dokumentär på P3 Verkligheten om en tjej som ramlade av och blev förlamad. Olyckor händer så lätt, usch!

 3. Tips (så du slipper aggressiva, anonyma kommentarer); det ska stå direkt i inlägget- helst redan i rubriken för att det ska vara rättmärkt och inte räknas som smygreklam.

  1. Hella säger:

   Det var det första jag tänkte när jag läste inlägget också 😉

 4. Kattis säger:

  Vilken smart grej för oss ryttare 😀

 5. Supersmart med bluetoothlurar! Det har jag också, men glöm inte att märka ut inlägget korrekt, så att du inte blir anmäld till RO eller KO eller vilken instans det nu är som hanterar sådana här frågor. Känns som att det är väldigt aktuellt just nu att bloggare nagelfars när det kommer till sponsrade inlägg (vilket iofs inte är mer än rätt, då det handlar om att följa lagen) ??

 6. Julia säger:

  För att ge mig in lite i reklam-debatten: jag har sett att du har fått kommentarer på varje sponsrat inlägg (av olika trevlighets- och hjälpsamhetsgrad..) om hur man ska märka ut sponsrade inlägg. Det jag inte riktigt förstår är varför du konsekvent skriver att ”inlägget är ett samarbete med x” sist i inlägget, även efter påpekande från många läsare, när det är så enkelt att flytta upp det till början på inlägget och därmed vara såväl korrekt och inom lagen som öppen och ärlig mot dina läsare. Det kan tyckas löjligt att vara så noga med placeringen, men det gör faktiskt stor skillnad att läsa en text som man från början vet är en annons, och att läsa en text som man inte förrän i ”efterhand” får information om är reklam.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.