Made up my mind

Posted in Okategoriserade

hard-hats-crt-blk-l-blk-glt-01 cromoglitter1

När stora beslut är jobbiga får man göra små beslut ännu större för att bedöva det absolut värsta. Därför har jag grubblat som tusan på vilken hjälm jag egentligen ska välja. Jag rådfrågade ju er för ett tag sedan och fick mycket push på Samshield, men jag tycker faktiskt att de är ganska ”fula” när skärmen liksom smälter ihop med själva hjälmen.

KEP är nog helt klart favoriten trots prislappen. Så en sådan ska jag unna mig. Tycker den blåa är absolut snyggast, men samtidigt har jag ju svart kavaj och svart matchar ju till allt också. Hmm hmm…

20 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  Men vilken ful hjälm, haha! Det ser ut som luftinsläppen (som regleras varm eller kall luft med hjälp av fläkten) som finns i alla bilar.

 2. Anette säger:

  Nääääääääj, inte Kepp!!!! När det finns så många andra, fina hjälmar! 🙂

  1. Anette säger:

   Haha, stavade fel för att jag blev så upprörd! 😉

 3. Anonym säger:

  Väldigt sköna hjälmar! Har själv i blått o den är väldigt fin i den färgen. ?

  1. Anonym säger:

   Eh…!? Nej !!!

 4. Anonym säger:

  Hua! Smaken är delad.

 5. Julia säger:

  Håller med dig om Samshield faktiskt! Men för att vara ärlig har jag fortfarande lite svårt att förstå det här med sporthjälmar i dressyren 😉 Kan ju bero på att jag har haft riduppehåll i ett antal år nu och inte har haft behov att uppdatera varken hjälm eller hjälmpreferens. Hade när jag slutade fortfarande en Champion modell svamphuvud, men satan i gatan vad jag älskar den hjälmen säkerhetsmässigt! Red under en period en speciell häst som jag åkte av ett par gånger. Jag slog i huvudet illa en utav gångerna, då i en annan, nättare modell. Tappade både medvetande och minne. Den enda gången jag flög av med min Champion-hjälm sa åskådarna att det smällde så mycket att de inte trodde jag skulle resa mig på egen hand – det gjorde jag dock helt utan problem och jag hade inte ens den obligatoriska huvudvärken efteråt. Det kunde ju förstås ha handlat om ren tur/otur, men tro sjutton att jag åkte direkt och köpte en Champion igen efter det 😉

 6. Linnea säger:

  Har aldrig tyckt om kep heller, har alltid tyckt att de ser så billiga ut med de ”bilventilationerna” , haha 😉 Sen tycker jag inte om att den främre delen (som är glittrig här) ska sticka upp 1 meter typ från den bakre 😉
  Men i alla fall, det absolut fulaste, de där breda solskärmarna som är på vissa kephjälmar ? Usch haha
  annars är de väl okej och jag tror att de är väldigt sköna!

 7. Anna säger:

  Hade jag varit du hade jag väntat med ny hjälm tills jag hittat ny häst. Du kanske hittar en fuxiorna och vill ha brun utrustning eller en skimmer och vill ha blå eller nån annan färg.
  Lite surt då att ha köpt en ny dyr hjälm och så vill man ändå ha den i en annan färg. ?

  1. Anna säger:

   Haha, vilken utomordentlig stavning jag fick till! ?

 8. Mikaela säger:

  Jag tänker som Anna ovan, vänta tills du köpt den nya hästen. Det kan ju vara så att du vill ändra färg på utrustning beroende på vilken häst det blir 🙂 Då är det ju surt att ha köpt en ny redan. Jag tycker både svart och blå är snygg meeeeen den blå är snäppet snyggare även i min värld.

  Jag tycker du ska ha lite is i magen även om jag förstår att det kliar i shoppingfingrarna 😉 Jag tycker för övrigt att hjälmen är supersnygg, tycker iofs att Samshield är fin också men inte riktigt lika som KEP

 9. Malin säger:

  Men absolut snyggast med klassisk sammetshjälm ! Charles owen nya Fian som ersätter Fiona måste du kolla in !

 10. Matilda säger:

  Den är verkligen såå snygg! Klart man ska kunna ha ”sporthjälmar” även i dressyren 🙂

 11. Elisabeth säger:

  John withaker victory, med strass. Den är både snygg och säker! ( om man ska tro på vad de säger.). ?

 12. Maria säger:

  Haha noo inte kep, förstår inte alls hur någon kan tycka dem är fina 😛
  Men jag håller med, skulle vänta med att bestämma färg tills du hittat din nya häst!

 13. Elsa säger:

  Kep är ju såå snygga!! Den på bilden är min personliga favorit 😉

 14. Zandra säger:

  Håller med om Samshield, ser ju asmärkliga ut! Go for Kep! Eller ännu hellre, Kask!

 15. Ulrika andersson säger:

  Kep hjälmarna är dom helt klart snyggaste och skönaste hjälmarna på marknaden ?

 16. C säger:

  Köp KEP helt klart!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.