Bättre sent än aldrig

Här kommer klippet äntligen, efter att ha bråkat med datorn, movie maker och youtube i flera timmar. Pust! Men bättre sent än aldrig, eller hur!

Förberedelser dagen innan tävling med mig, Anki och Ems! Både piff i stallet och ridning dagen innan. Vad tycker ni? 🙂

8 reaktion på “Bättre sent än aldrig

 1. Linnea

  Jättebra! 🙂 En fundering bara, går det att höja ljudet på vissa klipp när du redigerar (t.ex när Anki pratade i ridhuset och prat i övrigt)? Så att pratet och musiken är lika hög? Annars en jättebra och supermysig video! 😀

  Svara
 2. Ida

  Visst har du använt stativ i vissa ridhusklipp? Himla snyggt när det blir så stadigt, det ger ett proffsigt intryck! Blev himla sugen på att klippa ihop hästfilmer själv nu, min häststackare lär väl bli helt sönderfotograferad/-filmad när jag får hem honom.
  Lycka till på tävlingen idag!

  Svara
 3. Tessan

  Hej! Vad roligt ni verkar ha tillsammans och vilken klippa han är Ems!!! Är inte Anki intresserad att köpa honom? Hon rider honom så fint och då vet du vart han hamnar och framför allt vet du hur bra han kommer få det!!! Lycka till idag på tävlingen Anki och Ems och Ingrid glöm inte bort att ta massor med kort! 👍🏼

  Svara
 4. Julia

  Snyggt Ingrid, en riktigt trevlig vlogg! 🙂 Fint filmad och intressant innehåll. Jätteroligt att höra Ankis tankar också. Håller med Linnea här ovan att det hade varit toppen med lite högre volym på ”prat-delarna”.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.